Γιώργος Λιάγκας για Βελόπουλο: «Να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό! Αν εσύ με φαντασιώνεσαι όπως θες να με δεις...»

Το ξέσπασμα του παρουσιαστή μετά τις χυδαίες δηλώσεις του πολιτικού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, πραγματοποίησε κάποιες αιχμηρές δηλώσεις για τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και από τον κόσμο, αλλά και από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

«Ο κύριος Λιάγκας ντύθηκε σαν την Αλίκη στο ναυτικό, με το ριγέ και το σακάκι. Ωραίο ντύσιμο για Πάρο, Νάξο κι Αμοργό. Γιατί δεν πας με τον Κασσελάκη ρε Λιάγκα, να πάτε ένα ταξιδάκι μαζί; Να σε δω μπάτλερ του Κασσελάκη και τι στον κόσμο… Ή όχι μούτσος! Ο Λιάγκας κάνει μόνος του απογραφές και βγάζει ό,τι θέλει. Είναι 10 άτομα πάνελ εκεί μαζί και ο Περρής. Οι 2-3 θα' ναι ομοφυλόφιλοι. Για ψαχτείτε μεταξύ σας… Αν δε μπορείτε, μία κολονοσκόπηση βοηθάει. Με ρωτάνε γιατί δεν πάω στον Λιάγκα, τι να πάω να κάνω; Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Αλλά μεταξύ σιλικόνης στήθους και μπουτιού, τι δουλειά έχω εγώ;».

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Δεν βλέπουν οι τηλεθεατές την εκπομπή για τα 3 λεπτά που θα παίξουμε τη μούρη του...»

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Κυριάκου Βελόπουλου μετά τις δηλώσεις εναντίον του

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού προβλήθηκε το απόσπασμα αυτό στον αέρα του Πρωινού την Τρίτη 23 Απριλίου, ξέσπασε λέγοντας: «Το τελευταίο διάστημα γίνεται ένα - χωρίς τη θέλησή μου - άτυπο πινγκ πονγκ. Το οποίο μέχρι ενός σημείου άντε να το χαρακτηρίσω και λίγο χαριτωμένο. Μας πάει μία στο ραδιόφωνο μία στη βουλή. Δεν μας αφήνει σε ησυχία. Εγώ δέχομαι την κριτική, αντέχω. Έχω δεχθεί πολύ έντονη όλα αυτά τα χρόνια. Όμως νομίζω Κυριάκο ότι χθες ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Δε χαρακτηρίζω χυδαίο εσένα. Χαρακτηρίζω όμως χυδαιότητα και χυδαίες τις χθεσινές αναφορές. Και θα σου πω γιατί είναι χυδαίες.

Δε μπορείς να αποκαλείς έναν άνθρωπο, πατέρα δύο παιδιών, "Αλίκη στο Ναυτικό", επειδή φόρεσα μαρινιέρα. Αν εσύ με φαντασιώνεσαι, όπως εσύ θες να με δεις, τουλάχιστον μην το λες δημόσια, γιατί είναι υποτιμητικό και για μένα χυδαίο. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι. Δεν τους μετράω. Έχουμε όμως. Το ξέρω γιατί είναι κάποιοι που μου το λένε. Το ίδιο τους αντιμετωπίζω. Δεν είναι για μένα κριτήριο αν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος ή όχι... Βρίσκεις άλλοθι έτσι όμως και δεν έρχεσαι στην εκπομπή που σε καλώ. Γιατί λες δεν πάω στον Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους.

Όμως πραγματικά θεωρώ χυδαίο και την αναφορά πως είμαι η Αλίκη, αλλά και κυρίως την τελευταία αναφορά "να πάω να κάνω καμιά κολονοσκόπηση". Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια.

Να απολογηθώ γιατί μας δίνει συνεντεύξεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Πρωθυπουργός; Δεν κατάλαβα κιόλας, η δουλειάς μας είναι να παίρνουμε συνεντεύξεις. Τι είναι η δουλειά μας; Να βρίζουμε τους άλλους; Και δεν έχω αποκλείσει ποτέ κανέναν. Ακόμη και τώρα που με βρίζεις χυδαία εγώ σε καλώ, έλα. Να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά».

Δείτε επίσης: «Ντροπή σας! Πάρτε τον! Τέλος!» - Με ουρλιαχτά ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε εκτός εκπομπής τον καλεσμένο του