Πρωινό: «Ντροπή σας! Πάρτε τον! Τέλος!» - Με ουρλιαχτά ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε εκτός εκπομπής τον καλεσμένο του

Ο άγριος τσακωμός και η απολογία του στη συνέχεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό: «Ντροπή σας! Πάρτε τον! Τέλος!» - Με ουρλιαχτά ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε εκτός εκπομπής τον καλεσμένο του

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, συζήτησε με τους συνεργάτες του στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, για το χαστούκι στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, Αγγελικής Δεληκάρη, μέσα σε εκκλησία (δείτε εδώ).

Καλεσμένος για να μιλήσει για το γεγονός αυτό ήταν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, ο οποίος ωστόσο δεν καταδίκασε την πράξη αυτή όπως θα περίμενε κανείς, κάτι που εξόργισε τον παρουσιαστή και δεν δίστασε να το εκφράσει. Εκείνος, όμως, ξέσπασε ακόμη χειρότερα προς το πρόσωπό του και ο Γιώργος Λιάγκας ούρλιαζε στην ομάδα του για να τον βγάλουν εκτός αέρα.

Ο άγριος τσακωμός του Γιώργου Λιάγκα με τον καλεσμένο του στον αέρα του Πρωινού

«Ο άνθρωπος δεν χτυπάει πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει», είπε αρχικά ο παρουσιαστής στον καλεσμένο του και ο Αρχιμανδίτης του απάντησε:

«Βρίσκω πάρα πολύ εύκολα το θάρρος να σας καταδικάσω γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κύριε Λιάγκα γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Προκαλείτε πόλεμο μεταξύ των ανθρώπων. Σας καταδικάζω κι εσάς και τους συνεργάτες σας, όπως και την κυβερνώσα παράταξη που προκαλεί όλα αυτά τα πράγματα».

Έξαλλος πλέον ο Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε τότε υψώνοντας τη φωνή του: «Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά! Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί! Ντροπή σας! Πάρτε τον! Πάρτε τον τέλος! Πάρτε τον. σας παρακαλώ πολύ, όταν λέω πάρτε τον, να τον παίρνετε τον άνθρωπο που δεν θέλω. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ. Κάποια στιγμή εξοργίζομαι ως άνθρωπος με αυτά που ακούω, αλλά ηθελέστα και παθέστα. Έπρεπε όταν μου είπαν ότι θα τον έχουμε το πρωί να πω ότι δεν θέλω να τον βγάλουμε. Εγώ φταίω, δεν φταίει κανείς άλλος, λες και δεν ξέρω ποιος είναι ο καθένας σε αυτή τη χώρα».

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: «Να κάτσω, γιατί θα λιποθυμήσω κιόλας» - "Μουδιασμένος" ο Γιώργος Λιάγκας με το βίντεο από τη στιγμή που οι φρουροί αντιλήφθηκαν τη δολοφονία

Τσακωμός Λιάγκα - Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ