Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό! Έχει περάσει τα 80, τι έχει να προσφέρει;»

Η διάσημη μαγείρισσα είναι πλέον 91

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό! Έχει περάσει τα 80, τι έχει να προσφέρει;»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να πολιτευτεί στα 91 της (δείτε εδώ με ποια τραγουδίστρια στο πλευρό της). Εξήγησε πως είναι κάτι που δεν τον βρίσκει σύμφωνο, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα πια για να βοηθήσει.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως δεν έχει καμία αντιπάθεια προς το πρόσωπό της και πως την εκτιμάει πολύ για την πορεία της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο υποστηρίζει και για τον εαυτό του, επισημαίνοντας πως στην ηλικία που είναι δεν θα μπορούσε να κάνει τόσο "μεγάλα" πράγματα.

Το σχόλιο του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να πολιτευτεί

«Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι ιδιωτικό. Για την Αθήνα, θα δούμε. Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σοφός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, αν γύριζα θα ήταν για κάτι μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή, γιατί η τηλεόραση υποφέρει οικονομικά», είπε αρχικά ο διάσημος μάγειρας για τον εαυτό του.

Για τη Βέφα Αλεξιάδου και το γεγονός πως έθεσε υποψηφιότητα στο κόμμα του Φίλιππου Καμπούρη, δήλωσε: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει διάφοροι, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος, που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη. Πρέπει να έχουμε γνώση της ύπαρξής μας».

Δείτε επίσης: Βέφα Αλεξιάδου: Η ζωή της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο - «Την εγκατέλειψαν όλοι»