Θρήνος για τον Σταύρο Μπαλάσκα - Η ανατριχιαστική φωτογραφία αγκαλιά στο κρεβάτι του νοσοκομείου

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Σταύρο Μπαλάσκα - Η ανατριχιαστική φωτογραφία αγκαλιά στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Σταύρος Μπαλάσκας τις τελευταίες ώρες, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από μία ανατριχιαστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Ολόκληρη η οικογένειά του πονάει για την απώλειά της, ωστόσο τα δεκάδες μηνύματα παρηγοριάς που δέχονται είναι ένα ίδιος συμπαράστασης που τους ξαλαφρώνει αυτό το "βάρος". Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, ο ίδιος αγκαλιάζει την γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Δείτε επίσης: Σταύρος Μπαλάσκας - «Πριν γίνω αστυνομικός καθάριζα πολυκατοικίες και ήμουν...»

Η σπαρακτική ανάρτηση του Σταύρου Μπαλάσκα για τον θάνατο της μητέρας του

«Μανούλα μου καλό σου ταξίδι. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έβαλε για εικόνα προφίλ και εξωφύλλου ένα μαύρο φόντο ως ένδειξη πένθους.

Πριν από λίγους μήνες βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Σοκ προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σταύρο Μπαλάσκας στο προφίλ του στο Facebook, στην οποία ξαπλώνει τραυματισμένος στου νοσοκομείου ΚΑΤ. Κάτω από τη φωτογραφία αρκέστηκε στο σχόλιο "Όλα ΚΑΤ ευχήν", με τους διαδικτυακούς του φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Στις 15/6/23, ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως είχε τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ σοβαρά.

«Μία κοπέλα πέρασε το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση η οποία θα ήταν πολύ σφοδρή μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά. Έκοψα τον υπερακάνθιο, έκοψα το τένοντα, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Η κοπέλα σταμάτησε, τρόμαξε. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε», αποκάλυψε και όλοι σοκαρίστηκαν στο πλατό.

«Φορούσα κράνος αλλά δεν χτύπησα στο κεφάλι. Δεν θα μπορώ να κρατάω το μωρό αγκαλιά. Έκανα μια εγχείρηση 2μιση ώρες, σοβαρή», συμπλήρωσε.