Στέφανος Κασσελάκης: «Ωραία και καλά έκανα!» - Η νέα αντίδραση μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Να δούμε αν ο κύριος Μητσοτάκης θα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 23/4 ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόσφατη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του).

Από τη μεριά του ο Κασσελάκης δεν κάνει βήμα πίσω σχετικά με την αποπομπή του Παπανώτα και μάλιστα μέσα από τις νέες δηλώσεις του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο σχετικά με υποψήφιο Ευρωβουλευτή από το κόμμα του που αναφέρεται με ρατσιστικό λόγο για το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι νέες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Ωραία και καλά έκανα, που απέπεμψα τον Δημήτρη Παπανώτα. Να δούμε αν ο κύριος Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα, ο οποίος μιλάει με ρατσιστικό λόγο, προσβάλλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει. Στις πράξεις φαίνεται η ηγετικότητα όχι στα λόγια», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η πρώτη αντίδραση του μετά τη διαγραφή του Παπανώτα

Η κάμερα του Πρωινό Σουσού πέτυχε στις 19/4/24 για πρώτη φορά τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος ευχαρίστησε ευγενικά τη ρεπόρτερ για το ενδιαφέρον, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να προσθέσει κάτι σχετικά με το θέμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η δήλωσή μου είναι στην ανάρτηση που έχω κάνει και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω».