Ελένη Τσολάκη για τον ανταγωνισμό με τον Νίκο Μουτσινά: «Έκανε 3% και λέγαμε ευτυχώς δεν θα πάει καλά»

«Πραγματικά τρελαίνομαι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Μουτσινάς τον τελευταίο χρόνο απέχει από την τηλεόραση μετά από μία πολύ συνειδητή απόφαση που ο ίδιος πήρε και μοιράστηκε από νωρίς με το κοινό του Καλό Μεσημεράκι, που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο παρουσιαστής είναι σε συζητήσεις με κανάλια για την επιστροφή του (δείτε εδώ ποιος είναι ο απαράβατος όρος που θέτει). Την Τρίτη 23/4 μάλιστα συζητήθηκε ιδιαίτερα το όνομα του Νίκου Μουτσινά και το τηλεοπτικό του μέλλον στο Πρωινό Σουσού.

Από τη μεριά της η Ελένη Τσολάκη διαφώνησε με μέλη του πάνελ της, όταν μιλούσαν για τις αποτυχίες του Μουτσινά. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε την περίοδο, που έπαιζε απέναντι του και είχε άγχος με τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την καριέρα του Νίκου Μουτσινά

«Παιδιά, μην το λέτε με ηδονή το αποτυχημένο, γιατί πραγματικά τρελαίνομαι. Σε μία πορεία 30 ετών ενός ανθρώπου σε οποιαδήποτε δουλειά θα κάνει και επιτυχίες και θα κάνει και αποτυχίες, θα κάνει και πιο μέτρια πράγματα και πιο ταιριαστά πράγματα. Ο τηλεθεατής αποφασίζει πότε κάποιον τον βλέπει και πότε κάποιον τον απορρίπτει. Αφού τον Μουτσινά τον βλέπει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, σημαίνει ότι το ύφος και το χιούμορ του και το ταλέντο του, τον αφορά τον τηλεθεατή. Ο κόσμος τον απολάμβανε. Έχει κάνει πολλές επιτυχίες. Έχει αναστήσει τη μεσημεριανή ζώνη.

Όταν αναιρούμε 30 χρόνια πορείας ενός ανθρώπου και υπερτονίζουμε τις αποτυχίες ενώ έχει κάνει και επιτυχίες, δεν είναι δίκαιο. Το Δέστε τους, το Καλό Μεσημεράκι το ξεκίνησε τότε απέναντί μας, που κάναμε το Τι Λέει; Ξεκινάει η εκπομπή του Μουτσινά και κάνει 3% και λέγαμε όλοι ευτυχώς, δεν θα πάει, γιατί βλέπαμε τι παίζει απέναντι, Το ευτυχώς το λέω με την καλή έννοια, ανταγωνιστικά γιατί ήμασταν απέναντι. Και σε μια βδομάδα πάει στο 8%, δεύτερη 15%, τρίτη βδομάδα στο 30% ακατέβατα. Αυτό δεν είναι επιτυχία;», είπε η Ελένη Τσολάκη.