Μαρία Αντωνά: Το πρώτο Πάσχα μετά από 7 χρόνια χωρίς τον Άρη Σοϊλέδη - Θα το περάσει εκτός Ελλάδας η ραδιοφωνική παραγωγός

Δείτε που θα ταξιδέψει και τι θα κάνει στην περιοχή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αντωνά θα περάσει φέτος το Πάσχα για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια χωρίς τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς εδώ και λίγο καιρό το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους και να μην πραγματοποιήσει εν τέλει τον γάμο του.

Κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τον χωρισμό, ωστόσο μέσα από αναρτήσεις και σύντομες δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες αφήνουν να εννοηθεί, ότι δεν είναι πια μαζί - χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση της Αντωνά).

Τα σχέδια του Άρη Σοϊλέδη για τις διακοπές του Πάσχα παραμένουν άγνωστα, ωστόσο την Τρίτη 23/4 η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο instagram, πως θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι. Πιο αναλυτικά, η ραδιοφωνική παραγωγός έχει προγραμματίσει να παίξει μουσική την Κυριακή του Πάσχα 5/5 στο Nammos Dubai ξεπερνώντας τον χωρισμό της με τη βοήθεια της δουλειάς της.

Τα σχέδια της Μαρίας Αντωνά για το πρώτο Πάσχα από τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη

«Ντουμπάι είσαι έτοιμο;», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά - Πάσχα - Μετά τον χωρισμό

«Η Μαρία δεν το περίμενε, ήταν ξαφνικό και δύσκολο»

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη.

«Επειδή μιλάμε καθημερινά, δεν το περιμέναμε. Ούτε η Μαρία δεν περίμενε το χωρισμό της από τον Άρη, ήταν ξαφνικό για όλους και δύσκολο. Στο Survivor μιλούσε συνέχεια για τον Άρη, σε σημείο που την “κοροϊδεύαμε”, λέγαμε “Αμάν”. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα η Μαρία είναι καλά».