Γιώργος Λιανός: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του, Αριάνας Λιανού, για τα γενέθλια του

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Λιανός την Τρίτη 23/4 γιόρτασε τα γενέθλια του στον Άγιο Δομίνικο με την σύζυγο του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κορούλα τους (η οποία είχε πριν λίγες ημέρες τα γενέθλια της). Η κόρη του λοιπόν από τον πρώτο του γάμο, που είναι πλέον στην εφηβεία, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που είναι κλειδωμένος (αφού είναι ακόμα μικρή), δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες με τον μπαμπά της και τα αδέρφια της.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο», έγραψε χαρακτηριστικά στην πάνω στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η ανάρτηση της κόρης του Γιώργου Λιανού

Γιώργος Λιανός παιδιά

«Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου»

Ο Γιώργος Λιανός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, όπου μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, "ανοίχτηκε" σχετικά με το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά και για την σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία απέκτησε μία κόρη στην πορεία, εξηγώντας πως χρειάστηκε βοήθεια για να μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις αλλαγές αυτές, και ο ίδιος, αλλά και τα παιδιά του.

«Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά και είμαστε ευτυχισμένοι. Έχω υπομονή, απλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και καινούριες "πίστες". Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου».