Γιώργος Λιάνος: Το τρυφερό βίντεο με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους στις κούνιες του Άγιου Δομίνικου

Έτσι περνάει τις ημέρες του στην Δομινικανή Δημοκρατία μαζί με την οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάνος: Το τρυφερό βίντεο με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους στις κούνιες του Άγιου Δομίνικου

Την ώρα που στην Ελλάδα προβαλλόταν το πάρτι της ένωσης του Survivor (δείτε τα highlights με τον Ρουβά), ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικο απολάμβανε το ρεπό του μαζί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους. Μαμά και κόρη ταξίδεψαν στην Δομινικανή Δημοκρατία ώστε να είναι όλοι μαζί και να μην είναι ο παρουσιαστής μακριά από την μικρή.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τόσο μια φωτογραφία του, όσο και ένα βίντεο με την γυναίκα και την κόρη του να κάνουν κούνιες.

Το βίντεο του Γιώργου Λιανού με την Καραλέξη και την κόρη τους

Ο τρυφερός μπαμπάς έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του! Μάλιστα, τα δυο μεγαλύτερα που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.


Τα γενέθλια στο Survivor

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Πέμπτη 29/2/24 για τον Γιώργο Λιανό και την οικογένειά του, καθώς το μικρότερο μέλος του σπιτιού του, η Βαλέρια Λιανού είχε τα γενέθλια της - κλείνοντας τρία χρόνια από όταν ήρθε στη ζωή τους! Ο παρουσιαστής του Survivor με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους ζουν τους τελευταίους μήνες όλοι μαζί στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι, που γυρίζεται εκεί.

Έτσι λοιπόν, η όμορφη οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της Βαλέριας στην παραλία σβήνοντάς της μια εντυπωσιακή τούρτα. Η μητέρα της μάλιστα της ευχήθηκε και διαδικτυακά μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

Δείτε επίσης: Σε νησί με 45 φίλους - Λεπτομέρειες για τον γάμο του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη

«Χρόνια πολλά αστέρι μου», έγραψε η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός - Κόρη μικρή - Γενέθλια

Γιώργος Λιανός - μικρή - Γενέθλια - Βαλέρια