Αθηναΐς Νέγκα: « Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη! Αισθάνομαι ότι κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου»

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και την πορεία της στο χώρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: « Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη! Αισθάνομαι ότι κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου»

Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Αναφέρθηκε στην οικογένεια της και στο θάνατο του πατέρα της, στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και στα παιδιά της.

Η συνέντευξη της Αθηναΐς Νέγκα

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί να μεγαλώσει μέσα σε ένα σπίτι με πένθος. Και νομίζω ότι το πένθος είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν τα πράγματα είναι καλά όσο ζει ο μπαμπάς, και ξαφνικά βρισκόμαστε στα τάρταρα ενός πένθους, το οποίο δε φεύγει ποτέ. Οπότε, μεγάλωσα σε ένα πένθος. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ διαφορετικές. Την εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, είμαστε όμως πολύ διαφορετικές προσωπικότητες», ανέφερε αρχικά για το θάνατο του πατέρα της.

Σχετικά με τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, ανέφερε πως: «Δεν είχα καθόλου γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας όταν ξεκίνησα. Ήθελα όμως να στραφώ εκεί γιατί αυτός ήταν ένας τρόπος για να γράφω. Ήταν ο προορισμός μου, κι’ αυτό ήταν σαφές, και η δημοσιογραφία ήταν ένας πρακτικός τρόπος να κάνω αυτό που με ενδιέφερε».

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Αθηναΐς Νέγκα - «Τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί ένα δημόσιο bullying από 1-2 παρουσιαστές...»

«Κακοποίηση στον χώρο της δουλειάς και με τους συναδέλφους μου, δεν έχω αισθανθεί. Ίσα ίσα, έχω υπάρξει και πολύ τυχερή και έχω δουλέψει σε αντρικά περιοδικά με μόνο άντρες συναδέλφους, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που έχω υποστεί και το λέω, είναι όταν άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση και υπήρχαν άνθρωποι που έβγαιναν και μίλαγαν πολύ άσχημα για εμένα και πολύ άδικα. Συνεχώς... Δε το λέω κακοποίηση γιατί δεν έφαγα ξύλο, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα... Ήταν βαρύ. Υπήρχε συνάδελφος που έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο, και ξεκινούσε επανειλημμένως την εκπομπή του με το να μιλάει πάρα πολύ άσχημα για εμένα», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Αθηναΐς Νέγκα στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

«Έχω ένα πρόβλημα. Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη. Είχα έναν διευθυντή στο περιοδικό και μου έλεγα συνέχεια "εντάξει να φύγω". Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, αισθάνομαι ότι κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου εκείνη τη στιγμή. Είμαι υπερευαίσθητη. Αυτό διέπει όλη μου την καθημερινότητα, τις σχέσεις μου, τις επαγγελματικές μου σχέσεις», εξομολογήθηκε στην συνέχεια με αφορμή την συζήτηση που είχαν.