Σοκάρει η Αθηναΐς Νέγκα: «Τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί ένα δημόσιο bullying από 1-2 παρουσιαστές...»

«Ήταν πάρα πολύ σκληρό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σοκάρει η Αθηναΐς Νέγκα: «Τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί ένα δημόσιο bullying από 1-2 παρουσιαστές...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε η Αθηναΐς Νέγκα, το πρωί της Δευτέρας 12/2. Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε ανοιχτά για το ξεκίνημά της αλλά και για το δημόσιο bullying, που είχε υποστει από δύο παρουσιαστές.

Η εξομολόγησή της Αθηναϊδας Νέγκα για το δημόσιο bullying, που είχε υποστει

«Είμαι ίσως απόμακρη, δεν είμαι πάρα πολύ κοινωνική. Είμαι επικοινωνιακή λόγω δουλειάς αλλά δεν είμαι καθόλου σκοτεινή. Έκανα ραδιόφωνο πάρα πολλά χρόνια, η φάτσα μου παραμένει σχετικά άγνωστη. Οι περισσότεροι με αναγνωρίζουν από τη φωνή και όχι από το πρόσωπο.» ανέφερε αρχικά.

«Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν, αισθάνθηκαν ότι είμαι παρείσακτη. Δεν ήμουν αυτό που είχαν συνηθίσει. Ήθελαν να με βάλουν στην ομάδα του "αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη', γιατί απλώς ήμουν διαφορετική Η αλήθεια είναι ότι τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί ένα δημόσιο bullying από 1-2 παρουσιαστές, που ήταν πάρα πολύ σκληρό. Θέλω να τα αφήσω να περάσουν. Υπήρξε όμως ένας που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έκανε.

Δείτε επίσης: Αθηναΐς Νέγκα: Ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο - «Επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο έχω...»

Υπήρχε συνάδελφος που έκανε ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή λέγοντας "αυτή η μάγισσα, η απαίσια, η έτσι, η αλλιώς". Μου φάνηκε τόσο ηλίθιο και ντροπιαστικό για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι και κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής.

Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, ίσως ήμουν ένας εύκολος στόχος να πουν ότι "αυτή είναι έτσι". Πολλές φορές για να πει κάποιος κάτι στον αέρα ή θέλουν να τα "χώσουν" σε κάποιον, λένε "αυτή η Νέγκα, που είναι έτσι, που είναι αλλιώς", γεμίζει το στόμα, περάσανε 30 δευτερόλεπτα, πάμε στο επόμενο θέμα. Δεν είναι ακριβώς εσκεμμένο. Είναι μία φοβία προς το διαφορετικό, μία ενόχληση ότι: ήρθε αυτή τώρα να μας κάνει την έξυπνη» αποκάλυψε Αθηναΐς Νέγκα.