Άγριος καβγάς Γιώργου Λιάγκα - Άριας Καλύβα στον αέρα του Πρωινού: «Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω! Με προσβάλει η στάση σου σήμερα»

Χαλασμός στο πλατό! Ανέβηκαν οι τόνοι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριος καβγάς Γιώργου Λιάγκα - Άριας Καλύβα στον αέρα του Πρωινού: «Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω! Με προσβάλει  η στάση σου σήμερα»

Χαμός επικράτησε σήμερα Τρίτη 24/4 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 εξαιτίας του Γιώργου Αυτιά. Ο Γιώργος Λιάγκας με την Άρια Καλύβα τσακώθηκαν άσχημα στο πλατό εξαιτίας των αντίθετων απόψεων που είχαν, με τον παρουσιαστή να λέει πως άλλο λέει εκείνος, και άλλα καταλάβαινε και απαντούσε εκείνη.

Όλα ξεκίνησαν με την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις Ευρωεκλογές με την ΝΔ και την συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την μεγάλη στήριξη που έχει από τον κόσμο, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως όταν τον κοιτάς βλέπεις έναν τηλεοπτικό superstar, ωστόσο η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του σχολίασε πως δείχνει ένας μορφωμένος άνθρωπος που θέλει να δοκιμαστεί στο στίβο της πολιτικός και όχι μια τηλεπερσόνα που μαζεύει κουκιά με τον όρο της τηλεθέασης.

«Ο Γιώργος Αυτιάς το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό, δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος», σχολίασε ο παρουσιαστής με την Άρια Καλύβα να του απαντάει πως «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης Γιώργο μου».

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς στο Πρωινό για Γιώργο Λιάγκα και Καλύβα - «Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει», «Πρέπει να αναθεωρήσεις»

Κάπου εκεί οι τόνοι ξεκίνησαν να ανεβαίνουν ανάμεσα σε Λιάγκα - Καλύβα στο Πρωινό

«Ο Γιώργος Αυτιάς θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;», ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας σε άλλο σημείο φανερά έξαλλος.

«Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;», ήταν η αντίδραση της δημοσιογράφου. Στην συνέχεια επικράτησε χαμός με τις φωνές να είναι σε υψηλή ένταση ανεβασμένες.

«Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλεις ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, συγγνώμη, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω. Να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί το θωρώ ότι με προσβάλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο και να μου το παίζεις και έξυπνη. Με προσβάλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε απόγνωση, αλλάζοντας το θέμα της εκπομπής για να σταματήσει ο χαμός εκεί.