Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά - «Καλό ταξίδι, σ' αγαπώ»

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 24/4 η Βίκυ Καγιά έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στο instagram πως έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο από την οικογένειά της. Ο λόγος για τον πατέρα του γνωστού μοντέλου.

Η Βίκυ Καγιά αποχαιρετάει τον μπαμπά της μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους και λίγα λόγια καρδιάς. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος θανάτου, ούτε είχε αναφέρει η Καγιά σε πρόσφατες δηλώσεις της αν ο πατέρας της αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα (δείτε εδώ το άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της Καγιά).

Η ανάρτηση της Βίκυς Κάγια για τον θάνατο του πατέρα της

«Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ», έγραψε η Βίκυ Καγιά.

Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Καγιά, Αλεξάνδρα

Η Βίκυ Καγιά παρόλο που είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχει σεβαστεί την επιθυμία των γονιών της να μην ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες, ενώ και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Μάλιστα, ούτε και τα αδέρφια της, Σταύρος και Ιωάννα, θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχουμε δει τα πρόσωπα τους ποτέ.

Η κυρία Αλεξάνδρα Καγιά δεν ήθελε ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Την έσπρωχνε προς την Νομική Επιστήμη και ήθελε να βρει από νωρίς τον κατάλληλο σύντροφο, ώστε να αποκτήσει την ασφάλεια που της έλειπε, μέσα σε μια ισορροπημένη και ήρεμη οικογένεια.

Παρόλα αυτά η Βίκυ τα κατάφερε περίφημα και μάλιστα όχι μόνο έκανε τεράστια καριέρα, αλλά και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άλλωστε η ίδια, έδωσε το όνομα της μητέρας της στην κόρη της, αφού η μικρή Μπιάνκα Κρασσά λέγεται και Αλεξάνδρα.

Η κυρία Αλεξάνδρα όπως έγραψε το people το 2011 ήταν υπάλληλος σε γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων και δεν ενδιαφέρεται για τα φλας της δημοσιότητας.

Βίκυ Καγιά μητέρα