Κιάρα Μαρκέζη: Περπάτησε στην πασαρέλα του AXDW - Δείτε τι κάνει σήμερα η εγγονή του Τσοχατζόπουλου

Οι δηλώσεις της στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κιάρα Μαρκέζη: Περπάτησε στην πασαρέλα του AXDW - Δείτε τι κάνει σήμερα η εγγονή του Τσοχατζόπουλου

Την Κιάρα Μαρκέζη την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks. Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε λάβει μέρος στο show μόδας του ΣΚΑΙ και είχε αποσπάσει πάρα πολλά σχόλια από τους τηλεθεατές, τόσο εξαιτίας του χαρακτήρα της όσο και λόγω των εμφανίσεων της.

Η Κιάρα είναι εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου και κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της Μαρίας Μαρκέζη. Στο παρελθόν, είχε εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της και αυτός είναι, όπως είχε πει, ότι δεν θέλει να την ταυτίζουν με τον παππού της, παρά τη μεγάλη αδυναμία που του είχε.

Η πασαρέλα της Κιάρας Μαρκέζη

Η Κιάρα Μαρκέζη συμμετείχε σε επίδειξη μόδας κατά τη διάρκεια της τέταρτης ημέρας του Athens Fashion Week 2024 και ήταν άκρως εντυπωσιακή πάνω στην πασαρέλα.

«Ήταν πολύ ωραία, γενικά συμβαίνει αυτό. Κάνω πασαρέλες. Πάρα πολύ συχνά την αγγαρεύω για να με βγάζει φωτογραφίες και της αρέσει, αυτό κάνει τόσα χρόνια» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα.

«Βασίλης Ζούλιας και Σίλια Κριθαριώτη» είπε πως είναι οι αγαπημένοι της σχεδιαστές.

Δείτε επίσης: «Ήθελαν να πάρουν τηλεθέαση και γι’ αυτό...» - Η εγγονή του Τσοχατζόπουλου ξεσπά κατά του My Style Rocks

Η Κιάρα Μαρκέζη από 14 ετών ξεκίνησε το μόντελινγκ, ενώ η μόδα είναι αυτό που αγαπάει. Μάλιστα, λόγω των γνωριμιών της μητέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις.

Μπορεί να σπούδασε υποκριτική, αλλά η μόδα είναι αυτή που την "τράβηξε". Αποφάσισε να σπουδάσει Fashion management και Fashion Styling, ενώ συνεργάζεται με πρακτορείο μοντέλων.