Δημήτρης Κόκοτας: Σημαντική εξέλιξη για την πορεία της υγείας του - Παρουσιάζει βελτίωση ο τραγουδιστής

Η νέα ανταπόκριση του οργανισμού του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς με τον γνωστό τραγουδιστή να δίνει πολύ σημαντική μάχη για τη ζωή του μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Την Τρίτη 23/4 ήρθαν στη δημοσιότητα ευχάριστες εξελίξεις για την πορεία της υγείας του μετά από πολύ καιρό. Πιο αναλυτικά, έγινε για τρίτη φορά προσπάθεια να χορηγηθεί μικρότερη δόση φαρμάκου στον Κόκοτα και η αντίδραση του οργανισμού του ήταν θετική.

Τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν, έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 24/4 συνεχίστηκε η μείωση του φαρμάκου που κρατάει τον Κόκοτα σε καταστολή και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Επίσης, ο τραγουδιστής παρουσιάζει οριακή βελτίωση και μάλιστα διατήρησε αυτόνομη αναπνευστική λειτουργία.

Δημήτρης Κόκοτας - Υγεία

Όσα είπε τη Δευτέρα 22/4 η σύζυγός του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς οι οποίοι λένε ότι η κατάσταση του είναι σταθερή. Δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα διαδικασία αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει. Και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα», συμπλήρωσε.

«Οι γιατροί μας ενημερώσουν μέρη με την ημέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράσει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές μας είπαν πως ήταν καθαρές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω», ολοκλήρωσε η σύζυγός του Σταμάτη Κόκοτα.