Κατερίνα Παπουτσάκη για Θοδωρή Μαραντίνη: «Με στενοχώρησε γιατί ήταν εντελώς άστοχο και άτοπο»

Κάθετη στις δηλώσεις της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε από καρδιάς στην εκπομπή Fay’s Time και την δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι, για το διαζύγιό της, αλλά και για τις πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν για την προσωπική της ζωή.

«Γενικώς φοβόμουν το live γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς στο πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη είχα δεχτεί άπειρη κριτική, χωρίς να με έχουν ακούσει. Επειδή συμβαίνουν πολλά στη ζωή μου, πάει σε δεύτερη μοίρα το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν τη χρειάζεται, θα φανεί και αν δεν σου αρέσει μην έρθεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Της κόπηκε το χαμόγελο - Έφυγε άρον άρον μόλις ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφόρησε για την προσωπική της ζωή

Η ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο

«Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι», δήλωσε αμέσως μετά η Κατερίνα Παπουτσάκη σχετικά με τη ζωή της μετά το διαζύγιο.

Τέλος η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε στα πρόσφατα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη, λέγοντας: «Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω».