Κατερίνα Παπουτσάκη: Της κόπηκε το χαμόγελο - Έφυγε άρον άρον μόλις ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφόρησε για την προσωπική της ζωή

Η αμήχανη αντίδρασή της μπροστά στην κάμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Της κόπηκε το χαμόγελο - Έφυγε άρον άρον μόλις ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφόρησε για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιώργος Καραμίχος έδωσαν το παρόν στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι 2024» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου. Εκεί τους συνάντησε και η κάμερα του Mega Καλημέρα, μαζί με πλήθος δημοσιογράφων για να τους κάνουν ερωτήσεις.

Η πρώτη, λοιπόν, απάντησε με πολύ χαρά στις περισσότερες, όταν όμως έφτασαν στο σημείο να την ρωτούν ξανά για την φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, της κόπηκε το χαμόγελο και αποχώρησε χωρίς να δώσει κάποια απάντηση.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κούκλος και Κρητικός αδερφός της - Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους

Η αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε ερώτηση για τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Κάνω πολύ καλό γιουβέτσι, καλό σπανακόρυζο και μοσχαράκι κοκκινιστό. Δεν τρώω αρνί και κατσίκι», είπε αρχικά η ηθοποιός για την σπεσιαλιτέ της, ενώ σχετικά με το αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, απάντησε: «Για εμένα περνάει. Δεν μου έχει μαγειρέψει ποτέ σύντροφος σε πρώτο ραντεβού».

Όσον αφορά στο γεγονός πως της έχουν χρεώσει συντρόφους που δεν ήταν μαζί, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε όλο νόημα: «Αυτό μου φέρνει τρόμο», ενώ μόλις η δημοσιογράφος πήγε να την ρωτήσει για τον τραγουδιστή και τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, είπε απλώς: «Ευχαριστώ πολύ» και έφυγε.

Η ειλικρινής αποκάλυψη για τα παιδιά της μετά το διαζύγιο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη την Τρίτη 5/12/23 παρευρέθηκε στην εκπομπή Ελένη με την ηθοποιό να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για όλους τους τομείς της ζωής της εστιασμένη στο σήμερα και στις αλλαγές, που της έχουν συμβεί.

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο με τον πρώην σύζυγό της με την ηθοποιό να έχει μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι, διαμορφωμένο έτσι ακριβώς, όπως το είχε ονειρευτεί (δείτε το εδώ).

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει λοιπόν, καθώς η Παπουτσάκη εκτός από μητέρα είναι και ηθοποιός και χρειάζεται να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι της, ειδικότερα τώρα, που οι δύο γιοι της έχουν δύο σπίτια - εκείνο του μπαμπά και της μαμάς.

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μαμά, αυτό δεν είναι κάτι που νομίζω, ότι τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική η αλήθεια είναι και αυτό είναι κάτι, που προσπαθώ να δουλέψω με τον χρόνο τα έχω πάει λίγο καλύτερα, αλλά όχι ολότελα καλά.

Αλλά ταυτόχρονα με αυτό αισθάνομαι και μία πίστη, επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και κοντά τους και έχουμε μια πολύ καλή σχέση και χτισμένη με πολύ αγάπη και κατανόηση και μία ανοιχτωσιά γενικά, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν, επειδή η πρόθεση είναι πολύ ξεκάθαρη, δεν κάνω μόνο ό,τι μου λέει το ένστικτό μου, έχω διαβάσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, οπότε αισθάνομαι, ότι κάπως καλά το πάω, αλλά προσπαθώ πολύ.

Δε μπορώ να χάνω τα βράδια των παιδιών. Το θέατρο είναι δύσκολο, που αγαπώ πολύ είναι δύσκολο task για να έχεις παιδιά. Είναι οι ώρες αυτές, που τα παιδιά σε χρειάζονται. Γενικά προσπαθώ πολύ να βρίσκω τον τρόπο. Προσπάθησα και το καλοκαίρι δε δούλεψα 4 μήνες για να είμαι με τα παιδιά, γιατί περνάνε μια δύσκολη ιστορία κλπ, εννοώ τη μετά φάση του χωρισμού, οπότε προσπαθώ να είμαι παρούσα και να είμαι εκεί, αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.