Κατερίνα Βρανά: «Για πρώτη φορά είμαι οικειοθελώς ελεύθερη και ωραία, πριν ήμουν σχεσάκιας...»

Το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τη ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time. Η stand up comedian συνομίλησε με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε σε νοσοκομείο στη Μαλαισία, που την καθήλωσε σε αμαξίδιο, αλλά και τον λόγο που γιορτάζει πλέον την ημέρα που σχεδόν πέθανε, 8 μέρες μετά την ημέρα που γεννήθηκε.

«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου και 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Οπότε αυτή την εβδομάδα, κάθε χρόνο την ονομάζω εορταστική εβδομάδα επιβίωσης. Φέτος κλείνω 7 χρόνια, και μου αρέσει πάρα πολύ να γιορτάζω τη μέρα που δεν πέθανα», είπε αρχικά η Κατερίνα Βρανά.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Κατερίνα Βρανά: «23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην...»

Η Κατερίνα Βρανά για την προσωπική της ζωή

Σε διαφορετικό μέρος της συνέντευξης, η stand up comedian αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Προσπαθώ να ξαναβρώ την αυτοπεποίθηση στη γυναικεία μου φύση. Έχει αλλάξει το σώμα μου και η κίνησή μου. Αλλιώς μπαίνεις σε ένα δωμάτιο περπατώντας με ύψος 1,73μ., μαλλί και στήθος, και αλλιώς μπαίνεις τσουλώντας. Δεν είναι το ίδιο».

«Ένιωσα πολύ έντονα την ανάγκη να είμαι ελεύθερη και χωρίς κάποιον τώρα, γιατί γενικά πριν ήμουν σχεσάκιας και τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαι οικειοθελώς ελεύθερη και ωραία. Κάποιος άλλος θα ήθελε κάποιον δίπλα του. Είναι ανάλογα την όρεξη του καθενός», σημείωσε κλείνοντας η Κατερίνα Βρανά στο Fay's Time.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η Κατερίνα Βρανά, κωμικός και stand up comedian, είχε μιλήσει από καρδιάς στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη για της περιπέτειας της υγείας της.

«Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

«Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε. Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει».