Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Όταν κατέβηκα στις εκλογές μου έβριζαν τη μάνα, ενώ την είχα αποχαιρετήσει»

«Λυπάμαι για τον χυδαίο πόλεμο που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Όταν κατέβηκα στις εκλογές μου έβριζαν τη μάνα, ενώ την είχα αποχαιρετήσει»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Fay's Time, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να κατέβει στις Ευρωεκλογές, αλλά και στη δική του εμπειρία με την πολιτική που είχε εξίσου δυσάρεστες προσωπικές επιθέσεις.

«Μου αρέσει η ιδέα να κατέβει η Ελεονώρα Μελέτη στις Ευρωεκλογές, χαρά στο κουράγιο της. Απλά θα πω το εξής για να το συνδυάσω και με κάτι που έχει γίνει με την Ελεονώρα και με αυτό που έχει γίνει με Δημήτρη Παπανώτα. Πρέπει οι άνθρωποι των media που κατεβαίνουμε στις εκλογές να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα μας ξεσκονίσουν από κάθε άποψη. Δηλαδή εγώ το πρώτο που είχα σκεφτεί πέρσι, πριν απαντήσω θετικά στη Νέα Δημοκρατία ότι θα κατέβω υποψήφιος, ήταν να κάτσω να θυμηθώ επί 35 χρόνια τι έχω πει και τι έχω γράψει στα social media», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν τα έχω ξαναπεί αυτά ποτέ!» - Η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο θάνατος του αδερφού του και η συγγνώμη στον Στέλιο Κρητικό

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ήξερα ότι αυτά μπορεί οποιοσδήποτε, είτε από τα απέναντι κόμματα είτε εσωτερικά, να χρησιμοποιηθούν. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε πως μια δήλωση μου την μεγαλοποιήσατε. Ναι, μια δήλωση σου μπορεί να είναι μοιραία. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε, μα βρήκατε αυτά που είχα κάνει πριν από πέντε χρόνια γιατί θα βρουν και αυτά που έχει κάνει και 25 και 30 χρόνια πριν».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Ελεονώρα Μελέτη

Αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε επίσης για την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στα social: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον χυδαίο πόλεμο που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Και εμένα, όταν κατέβηκα στις εκλογές, μου έβριζαν τη μάνα. Χωρίς να ξέρουν ότι έναν χρόνο πριν την είχα αποχαιρετήσει τη γυναίκα».

«Υπάρχουν κάποια κόμματα που έχουν ολόκληρους στρατούς και λένε πως “θα τον τσακίσω που τόλμησε να κατέβει στην πολιτική”. Λένε τέρατα! Εμένα που κατέβηκα με τη Νέα Δημοκρατία με έβριζαν, όσον αφορά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, άνθρωποι αριστερών κομμάτων που υποτίθεται ότι είναι και πιο υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θέλω να πω δηλαδή πως παίζει και πολλή υποκρισία», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.