Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε αυτό που τον ενώνει με την Έλενα Παπαβασιλείου: «Με έσωσε συγγενής σας»

Το σοβαρό ατύχημα και η δημόσια έκφραση ευγνωμοσύνης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε αυτό που τον ενώνει με την Έλενα Παπαβασιλείου: «Με έσωσε συγγενής σας»

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο αποψινός (24/4) καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή EQ του Action 24. Ο αναγνωρισμένος ποινικολόγος μίλησε για την καριέρα του στις δικαστικές αίθουσες, αλλά και για το ποδόσφαιρο, ενώ προχώρησε σε μία ασυνήθιστη αποκάλυψη στον αέρα. Όπως σημείωσε, όταν είχε σοβαρό τροχαίο, τον έσωσε συγγενής της παρουσιάστριας που ήταν και μεγάλος γιατρός.

«Με τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για την Μύκονο», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα...» - Ξέσπασε και έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα"

Ο Αλέξης Κούγιας για το σοβαρό τροχαίο που είχε

Ο ποινικολόγος συμπλήρωσε: «Πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο και έκανα τον γαμπρό. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα πω το εξής. Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας. ο οποίος και έφυγε πολύ νωρίς από ότι έμαθα, σε πολύ μικρή ηλικία».

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα. «Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου. Δυστυχώς έφυγε νωρίς, ήταν ένας καταπληκτικός γιατρός», σχολίασε η Έλενα Παπαβασιλείου.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε να του πλέκει το εγκώμιο, λέγοντας πως: «Aυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β’ Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά πως, ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος».