Αλέξης Κούγιας: «Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα...» - Ξέσπασε και έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα"

Ένταση στον αέρα της εκπομπής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα...» - Ξέσπασε και έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή

Ο κακός χαμός επικράτησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα το πρωί του Σαββάτου 30/3. Ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα έντονο ξέσπασμα κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης, στην οποία κλήθηκε να μίλησει για την υπόθεση της Πάτρας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, Παρασκευή 29/3, η 35χρονη μητέρα από την Πάτρα, κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για την κατηγορία σε βάρος της 9χρονης κόρης της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή της και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11/4/2021 (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του ποινικολόγου).

Το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια

«Γιατί με έχετε εδώ; Εσείς τι λέτε; Δε γνωρίζω ότι έχουμε μια απόφαση λέτε;… Γιατί με καλείτε αν δε θέλετε να ενημερωθείτε; Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε. Θα κρατήσετε σημειώσεις να μου κάνετε ερωτήσεις στο τέλος. Ξεκάθαρα σας το λέω» ανέφερε με εκνευρισμό.

Δείτε επίσης: Πέτρος Κουσουλός: «Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα...» - Ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας

«Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα... Άντε καλό απόγευμα» είπε στην συνέχεια και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ισόβια στην 35χρονη μητέρα από την Πάτρα

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε ομοφώνως στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι διέπραξε τόσο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όσο και αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας.