Κάρμεν Ρουγγέρη - Οι σχέσεις της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο σήμερα: «Δεν θα σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο...»

Συνεργάστηκαν σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του στην TV

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά του 2004, «Η ώρα η καλή», αλλά και στη συνεργασία της τότε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που υποδυόταν τον γιο της. Ήταν μία από τις τελευταίες φορές που τον είδαμε στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και αυτό φαίνεται να αλλάζει για το προσεχές μέλλον. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίσει από κοντά και διατηρούν επαφές μαζί του, προτιμάει την παρέα λίγων και εκλεκτών, ενώ κόντρα στις κατά καιρούς φήμες, δεν ετοιμάζει προς το παρόν κάποιο τηλεοπτικό comeback. Αυτό φάνηκε να επιβεβαιώνει και η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δείτε επίσης: Πάνος Μιχαλόπουλος: «Δέχεται πάρα πολλές πιέσεις» - Η αποκάλυψη για την υγεία & την απομόνωσή του

Όσα δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τη σχέση της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Θα θέλατε ένα remake της σειράς «Η ώρα η καλή»;

Η αλήθεια είναι πως όταν προβάλλεται σε επανάληψη, σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ήταν ένα εξαιρετικό και ταιριαστό καστ. Ήταν και ο σεναριογράφος μας, ο Πάνος Αμαραντίδης, εξαιρετικός και λείπει η γραφή του από την τηλεόραση. Τον είχε μεγαλώσει η γιαγιά του και εμπνεύστηκε πολλά από εκείνη για το ρόλο μου. Θυμάμαι τους έλεγα ότι θέλω να μαγειρεύω κανονικά στις σκηνές. Να βγαίνει αληθινό.

Δείτε επίσης: Πάνος Μιχαλόπουλος : «Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι...» - Τι αποκαλύπτει συνάδελφός του

Μιλάτε σήμερα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

Όχι, δεν μιλάμε. Ο Πάνος ποτέ δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο και από την ώρα που διαβάζω ότι θέλει να αποσυρθεί, δεν μπορώ να τον ενοχλήσω. Όταν συνεργαστήκαμε πάντως ήταν πολύ προσιτός και χαιρόταν πάρα πολύ για τα ωραία νούμερα που έκανε η σειρά. Ερχόταν χαρούμενος και με το που έμπαινε μέσα μάς έλεγε πώς πήγαμε σε τηλεθέαση.