Πάνος Μιχαλόπουλος : «Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι...» - Τι αποκαλύπτει συνάδελφός του

«Κάνει μία πολύ ωραία ζωή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/2, η Τζένη Διαγούπη, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφρομή την νέα κωμική σειρά στην οποία συμμετέχει "Η κατάρα της Τζέλλας Δελαφράγκα", καιαναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο.

Τι είπε η Τζένη Διαγούπη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

«Είμαι η Ηγουμένη Κατσάμπα. Είμαι ένας χαρακτήρας περίεργος που μπλέκεται σε πολλά πράγματα. Το ράσο μου δεν είναι και τόσο μαύρο, γιατί εμείς ζούμε σε μία διαφορετικότητα σε αυτό το μοναστήρι, οπότε υποστηρίζουμε και την ομορφιά. Έχουμε ψαλμωδία, νηστεία, προσευχή, προσήλωση και την ευλογία μου» ανέφερε η ηθποιός για τον νέο της ρόλο.

Δείτε επίσης: Με γκριζαρισμένα μαλλιά & γοητευτικός όπως τότε - Πως είναι σήμερα ο 74χρονος πλέον, Πάνος Μιχαλόπουλος (Φωτογραφία)

«Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, έχουμε επαφή. Είναι καλά, είναι μια χαρά. Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι. Κάνει μία πολύ ωραία ζωή και είναι μια χαρά ο άνθρωπος» είπε η Τζένη Διαγούπη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ο λόγος που αποσύρθηκε

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε μιλήσει στην Espresso και είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως δεν θέλει να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής.

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει», είχε εξομολογηθεί.