Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»

Η δικαστική διαμάχη τους κράτησε 12 χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο αποψινός (24/4) καλεσμένος της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή της, «EQ», στο Action 24. Μεταξύ άλλων έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το διαζύγιό του με την Εύη Βατίδου και την 12ετή δικαστική διαμάχη τους.

«Άργησα πολύ να γίνω πατέρας γιατί είχα ατυχίες στη ζωή μου. Έκανα γάμο στα 32 μου την πρώτη φορά, αλλά σκοτώθηκε ο μετεφηβικός μου έρωτας. Ήταν μία μεγάλη μου αγάπη που “έφυγε” πολύ σύντομα, σε δυστύχημα ένα μήνα μετά τον γάμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 52, έγινε χαμός. Καθυστερήσαμε μία ώρα, είχαν κλείσει οι δρόμοι, γύρω από την εκκλησία πρέπει να είχε γύρω στα 30.000 άτομα», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, 14 μήνες μετά, ήμουν μέσα στον τοκετό. Όταν τον είδα για πρώτη φορά ένιωσα κάτι το απίστευτο. Θυμάμαι ότι εκείνη την ημέρα ξεκίνησα με τα πόδια από το Μαρούσι και έφτασα στην Πεντέλη. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα ξανά το ίδιο, αλλά ένιωσα και ότι έχω μία τεράστια ευθύνη», συμπλήρωσε ο ποινικολόγος στην κάμερα του Action 24.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψε αυτό που τον ενώνει με την Έλενα Παπαβασιλείου: «Με έσωσε συγγενής σας»

Η εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια το διαζύγιό του

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής του, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την Εύη Βατίδου και τη δύσκολη σχέση τους. «Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 3 και 2 ετών. Θυμάμαι ότι την ημέρα που τους είπα ότι δεν θα κοιμόμαστε πλέον μαζί και δεν θα ξυπνάμε μαζί, ήταν πολύ δύσκολη ημέρα. Έπρεπε να τους εξηγήσω το γιατί και δεν ήξερα αν η μητέρα τους θα το εξηγούσε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα προσωπικά μας προβλήματα, με την πρώην σύζυγό μου, στα παιδιά μου. Και δεν τα μετέφερα ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και σήμερα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τα παιδιά μου για το διαζύγιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι έχουμε περάσει από αμέτρητες δίκες για τις περιουσία μας, για 12 χρόνια. Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας. Τα κέρδισα αυτά τα δικαστήρια και όλα καλά. Τώρα μόνο ονειρεύομαι να πάω την κόρη μου νύφη στην εκκλησία», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο.