Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν το ξανά κάναμε ποτέ! Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε» - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από την πρώτη της ερωτική επαφή

«Αισθάνθηκα άβολα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν το ξανά  κάναμε ποτέ! Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε» - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από την πρώτη της ερωτική επαφή

Η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε σε αποκαλύψεις την Τετάρτη 24/4 μέσα από το νέο podcast που ανέβηκε στο κανάλι του Raw House στο Youtube ''Πρώτες Φορές''. Η γνωστή influencer μίλησε για πολλές πρώτες της φορές όπως και για την πρώτη της σεξουαλική επαφή.

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη η πρώτη φορά που έκανε σεξ με το τότε της αγόρι ήταν σε ηλικία 16,5 - 17 ετών. Η εμπειρία αυτή δεν είχε τρομερή επιτυχία, καθώς η Συνατσάκη αποκάλυψε ότι προχώρησε ερωτικά μετά από πίεση που αισθάνθηκε επειδή έβλεπε τι συμβαίνει με τους συνομηλίκους της.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Είμαι σε μια πολύ περίεργη κατάσταση! Δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά...»

Οι αποκαλύψεις της Μαίρης Συνατσάκη για πρώτη σεξουαλική της επαφή

«Εγώ θυμάμαι ότι ήμουν 16,5 στα 17 και αισθανόμουν τρομερό peer pressure επειδή οι φίλες μου όλες είχαν ολοκληρώσει. Ήμουν με ένα παιδί δύο μήνες και δεν με πίεσε καθόλου αλλά εγώ ένιωθα μια εσωτερική πίεση ότι αυτό έπρεπε να γίνει. Δεν ήταν τραυματικό, αλλά πολύ διεκπεραιωτικό και δεν το κάναμε ξανά ποτέ. Μετά από 2.5 εβδομάδες χωρίσαμε. Τώρα μου φαίνεται περίεργο αλλά έχει μία σημασία. Λέω ποιός ήταν αυτός ο άνθρωπος που έκανα πρώτη φορά σεξ, δεν σήμαινε τίποτα. Είχα γυρίσει σπίτι με πολύ σκυμμένο κεφάλι, πήγα μπάνιο, δωμάτιο και τίποτα.

Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα με κάποιον δεν κοιμήθηκα, αισθάνθηκα άβολα, εγώ είχα ούτως ή άλλως κρίσεις πανικού. Έλεγα τώρα θα μου συμβεί, θα με περάσει για τρελή, τι θα κάνω μέσα στη νύχτα, τι κάνω, πώς θα σηκωθώ. Χάλια μαύρα περίμενα να αδράξει το πρωινό να σηκωθούμε να φύγουμε, πέρασα φρικτά δεν ήθελα πολλά, ζεσταινόμουν. Έλεγα τι είναι αυτό το σπίτι», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.