Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο που μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί θα γίνει ντόρος»

Το πέρασε πολύ πρόσφατα όλο αυτό με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από προσωπικές της στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο που μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί θα γίνει ντόρος»

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις πρώτες φωτογραφίες του με τη Δέσποινα Βανδή που κυκλοφόρησαν πριν ακόμα ανακοινώσουν μαζί (δείτε εδώ τι είπε), ξέσπασε για το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις προσωπικές στιγμές των διάσημων για λίγη δημοσιότητα ή για να δημιουργήσουν απλώς λίγο ντόρο.

Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα για τις φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές διάσημων που βγαίνουν στη δημοσιότητα

«Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος. Θα μου πεις, από την άλλη πλευρά, δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου; Φυσικά. Αν όμως δεν είσαι η Kim Kardashian που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θες να απολαύσεις με τους φίλους σου και την οικογένεια σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου πει "σου έχω νέα, δεν μπορείς", αυτό είναι χυδαίο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο Άρης Καβατζίκης, τότε, επισήμανε: «Υπάρχουν δύο πλευρές. Επειδή εγώ είχα προλάβει να το ζήσω αυτό, μπορεί να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου πουν "να σου πω κάτι, έχω τον Κρικοριάν με το κορίτσι του στην Αθήνα, φιλιούνται στο εμπορικό κέντρο", από κινητό, να το στείλουν με μέιλ στη γραμματεία και να κάνεις τέτοια πράγματα. Είναι πολύ μεγάλο το ηθικό δίλλημα, γιατί η αλήθεια είναι ότι... δεν ξέρω. Πώς παίρνεις την απόφαση να δημοσιοποιήσεις κάτι, γιατί είναι ένα πράγμα που μετά μπορεί να μετανιώσεις...»

«Για τον δικό σου εγωισμό και τη δική σου ματαιοδοξία, τελειώνεις την ελευθερία κάποιου άλλου. Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο και το στείλω στην οικογένεια του και η οικογένειά του που δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;

Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου κλπ κλπ. Όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει ότι θα κάνει ντόρο ή για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να το κάνει ο καθένας, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους, είναι τραγικό», επισήμανε, στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν και η ίδια έγινε θύμα μίας τέτοιας κατάστασης, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της να ανταλλάσσει φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε έξοδό τους (δείτε εδώ).