Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν ήρθα στο Mega για να φύγω! Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα

«Τελικά, δεν σου βγήκε αυτό που ήθελες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν ήρθα στο Mega για να φύγω! Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα μιλώντας λίγο μετά την είδηση της τελευταίας στιγμής, πως το Mega Καλημέρα κόβεται ακόμα πιο νωρίς από το πρόωρο τέλος (δείτε εδώ).

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του δημοσιογράφου, στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας με τα καλύτερα για εκείνον μιας και είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο Super Κατερίνα. Η ίδια αποκάλυψε και πως αποχώρησε ο Κωνσταντινίδης από το Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν πετάω από τη χαρά μου, τελειώνει η εκπομπή νωρίτερα, πολλοί συνάδελφοι πηγαίνουν σπίτι τους. Δεν πετάω από τη χαρά μου. Να είμαστε ειλικρινείς ρε παιδιά. Από την άλλη, αυτή είναι η δουλειά μας, τα κανάλια δεν είναι ιδρύματα, να το ξέρουμε αυτό.

Να το ξέρουμε όταν κάνουμε τις κουβέντες μας το καλοκαίρι, να είμαστε πιεστικοί με τους διευθυντές μας το καλοκαίρι ώστε ό,τι και να συμβεί να μπορούμε πάρα πολύ καλά να υπάρχουμε. Εγώ δεν ήρθα στο Mega για να φύγω, ήρθα στο Mega για να κάνω επιτυχία, δεν κάναμε. Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;

Ας τελειώνουμε την Παρασκευή και τα λέμε του χρόνου. Προφανώς και μπορεί να έχω θυμό με τον εαυτό μου. Όταν κάνεις κάποιες επιλογές στη ζωή σου, που δεν είναι οι σωστές με έναν άνθρωπο πρέπει να τα βάζεις, με τον εαυτό σου. Όσοι ψάχνουν αφήγημα για τους άλλους είναι οι losers του χώρου και αυτοί που πραγματικά δεν κάνουν. Εγώ αν με κάποιον τα βάζω, τα βάζω με τον εαυτό μου.

Η δουλειά αυτή που κάνουμε έχει ανάγκη από καλούς επαγγελματίες. Το Mega είναι ένα πολύ σοβαρό κανάλι, πολύ μεγάλο κανάλι, σέβεται τις συμβάσεις, καλό θα είναι να ξέρουμε και εμείς τις συμβάσεις υπογράφουμε», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

«Μίλησε εξαιρετικά μπράβο του και παίρνει και το μερίδιο της ευθύνης του. Πέρσι το καλοκαίρι και θα μιλήσω με ειλικρίνεια, η πρόθεσή μας ήταν ο Στέφανος να συνεχίσει και μάλιστα δεν είχε διαπληκτισμό με κανέναν, είχαμε εξαιρετική συνεργασία πάρα πολύ καλός στην εκπομπή. Κάνει μια κουβέντα και μας ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Διαφορετική ώρα, ίσως περισσότερος χρόνος και κάτι καλύτερο. Όταν λοιπόν φεύγεις από κάπου που είσαι καλά και παίρνεις ένα ρίσκο και πας να κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι θα σου βγει καλύτερο, ε βέβαια και τα βάζεις με τον εαυτό σου. Τελικά, δεν σου βγήκε αυτό που ήθελες. Ένα κανάλι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και έχει πάντα το πάνω χέρι και στο συμβόλαιο.

Να πω με αγάπη, ότι η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει ξανά από Σεπτέμβριο, οπότε είσαι ευπρόσδεκτος γιατί ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες και μακάρι, σε περιμένουμε πως και πως και μας λείπεις φέτος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.