Άσχημα νέα για το πάνελ του Mega Καλημέρα - Τελειώνει οριστικά 7 ημέρες νωρίτερα

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη από τα παρασκήνια και οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για το πάνελ του Mega Καλημέρα - Τελειώνει οριστικά 7 ημέρες νωρίτερα

Όπως ήταν κανονισμένο εδώ και αρκετό διάστημα, η εκπομπή Mega Καλημέρα θα σταματούσε από το Mega εξαιτίας των ευρωεκλογών, καθώς το κανάλι θα δώσει περισσότερη έμφαση στο πολιτικό κομμάτι. Η Ελεονώρα Μελέτη ήδη έχει αποχωρήσει από τη θέση της - αφού είναι υποψήφια με το κόμμα της Ν.Δ - (δείτε εδώ πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές) ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Θανάσης Πάτρας.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο σήμερα Πέμπτη 25/4, το Mega Καλημέρα σταματάει ακόμα πιο νωρίς από το προγραμματισμένο. Ενώ η εκπομπή ήταν να ολοκληρωθεί και επίσημα την 1η Μαΐου, τελικά σταματάει αύριο Παρασκευή 26/4.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το τέλος του Mega Καλημέρα

«Δεν υπάρχει χαρά όταν κάτι για το οποίο ξεκινάς με όνειρα, όραμα και θες να κάνεις επιτυχία, όταν τελειώνει πρόωρα γιατί μη κοροϊδευόμαστε, κόπηκε η εκπομπή, δε χαίρεσαι. Από εκεί και πέρα, το μήνυμά μου είναι προς τα παιδιά της ομάδας, και αυτό που είπα σε όλους, είναι ότι κανείς καλός δε χάνεται. Υπομονή, επιμονή και όλοι οι καλοί του χρόνου θα είναι και θα δουλεύουν εκεί που πρέπει. Εντάξει, συνέβη και πάμε παρακάτω» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το φινάλε του Mega Καλημέρα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Happy Day στον ALPΗΑ, για το τι θεωρεί πως έφταιξε και η εκπομπή κόβεται, απάντησε: «Θα πω ότι εγώ έφταιξα κυρίως. Θα ήταν πολύ ωραίο όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κάποιες θέσεις, να πουν "εγώ έφταιξα". Είναι σκληρή αυτή η δουλειά, ο κόσμος νομίζει επειδή είμαστε μπροστά στα φώτα, όλα είναι λαμπερά, ότι παίρνουμε μεγάλους μισθούς, ότι όλα είναι τέλεια, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε πιόνια ενός προϊόντος. Το δικό μας δεν πούλησε φέτος».

Στα παρασκήνια του Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να έχει σταματάει από την εκπομπή του Mega, ωστόσο, βρίσκεται στο πλάι των συνεργατών της αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς μένουν χωρίς δουλειά πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Μάλιστα, βρέθηκε στα παρασκήνια ώστε να τους δει και την αποκάλυψη έκανε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.