Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας για τον θάνατο του πατέρα του Καλλιάνου - «Τον είχαν διαβεβαιώσει πως...»

«Με τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 25/4 ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ. Ο άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες υπεβλήθη σε χειρουργείο και στη συνέχεια διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε, πως ο πατέρας του δεν είχε την κατάλληλη και απαραίτητη φροντίδα από το νοσοκομείο - κατηγορώντας τους ανοιχτά για τον θάνατό του.

Με απόφαση του ΑΤΤΙΚΟΝ διατάχθηκε ΕΔΕ (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση). Σε συνέχεια, την Πέμπτη 25/4 ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας, πως αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου και πως ξεκινάει έρευνα για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

«Ο κος Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια την νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κο Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε την ζωή του.

Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας θα προσχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων.

Αθήνα, 25/4/2024

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας», αναγράφεται στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Γιάννης Καλλιάνος - Αλέξης Κούγιας