Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι πιο ελεύθερος και ανοιχτός στα ερωτικά» - Πρωτοφανής εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι πιο ελεύθερος και ανοιχτός στα ερωτικά» - Πρωτοφανής εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

O Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τον ηθοποιό να μιλάει για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις αλλά και αν έχει αισθανθεί έτοιμος να γίνει πατέρας. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν την Πέμπτη 25/4.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος άνθρωπος στη ζωή του για να προχωρήσει σε αυτό το βήμα.

Σε ότι αφορά τη συντροφικότητα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξομολογήθηκε πως είναι πολύ ελεύθερος στις ερωτικές του σχέσεις και μάλιστα το κομμάτι της ζήλειας δεν τον αφορά ιδιαίτερα (δείτε εδώ τι δηλώνει για την πρώην σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη).

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για την προσωπική του ζωή

«Το έχω σκεφτεί το κομμάτι της πατρότητας, απλά ακόμα δεν έχει τύχει μάλλον. Δεν είναι τύχη είναι επιθυμία, πρώτα αφορά έναν άλλον άνθρωπο. Είναι μια κοινή απόφαση. Το να το έχω φανταστεί εγώ μέσα μου, φυσικά. Πάντα υπάρχει μία τέτοια σκέψη όταν κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις. Μπορεί μετά η ίδια η ζωή και η τυχαιότητα της ζωής να αλλάξει εντελώς μονοπάτι.

Οι κολλητοί μου για ερωτικά μου θα έλεγαν ότι είμαι κάπως πιο ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Δεν είμαι καθόλου γκρινιάρης, δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης. Το αρνητικό που έχω είναι ότι μοιάζω να είμαι αναίσθητος. Αν κάποιος δεν ζηλεύει εκνευρίζεται.

Κατά βάση κάνω ελεύθερο κάμπινγκ, κάνω γυμνισμό. Πλέον στα 38 μου έχω απενοχοποιήσει απόλυτα το κομμάτι του σεξ. Το σεξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Δεν έχω χωρίσει ποτέ σύντροφο λόγω κακού σεξ, είναι αυτά που δεν τα αναγνωρίζεις, περνάνε στο ασυνείδητό σου κάπως», είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.