Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ πριν βγει στον αέρα του Στούντιο 4 - «Προσπαθούν να μας σώσουν»

Τα κατάφερε τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ πριν βγει στον αέρα του Στούντιο 4 - «Προσπαθούν να μας σώσουν»

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να αποχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα συνεχίσει τις πρόβες της για την εμφάνιση που έχει ετοιμάσει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, ώστε να παρουσιάσει το κομμάτι της στον ημιτελικό, ελπίζοντας πως θα περάσει και στον τελικό.

Λίγο πριν αναχωρήσει όμως, έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Πέμπτη 25 Απριλίου όπως είχε προγραμματίσει. Βρέθηκε, λοιπόν, από νωρίς στις εγκαταστάσεις για να προετοιμαστεί, να βαφτεί, να φτιάξει τα μαλλιά της και να φορέσει τα ρούχα της.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη με ξανθά μαλλιά πριν από 11 χρόνια - Στο θεατρικό σανίδι μαζί με την Άννα Βίσση (Βίντεο)

Κλείστηκε στο ασανσέρ η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν βγει στον αέρα του Στούντιο 4

Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως θα ήθελε, καθώς κλείστηκε μαζί με όλους τους συνεργάτες της στο ασανσέρ του κτηρίου, με τους διασώστες να προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν το συντομότερο δυνατό. Η ώρα πέρασε και δεν έκανε κάποιο update, ωστόσο θα φανεί στην εκπομπή εάν πρόλαβαν να βγουν έγκαιρα, να ετοιμαστούν και να εμφανιστούν.

«Όπως σας ενημέρωσα και πριν, είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ στην ΕΡΤ, ο Άλεξ, η υπεύθυνη καλεσμένων, ο Χρήστος για τα μαλλιά και ο Χρήστος για το μακιγιάζ. Εγώ είμαι σε αυτή τη φάση, κλεισμένη στο ασανσέρ, δεν είναι κάτι. Προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω, αλλά... Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε ζωντανά στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ. Θα βγούμε; Θα βγούμε έτσι; Συντονιστείτε στην ΕΡΤ για να μάθετε», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η ξαφνική αδιαθεσία στο πάρτι της ΕΡΤ, βγήκε έξω και έκανε αέρα - Η απουσία που σχολιάστηκε