Ηλίας Αλεξίου: «Είμαι νευρικός οδηγός, μετά το Chase δεν μπορώ να... φιλοδωρήσω κόσμο με τη γνωστή χειρονομία...»

Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής ως μπαμπάς και σύζυγος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ηλίας Αλεξίου: «Είμαι νευρικός οδηγός, μετά το Chase δεν μπορώ να... φιλοδωρήσω κόσμο με τη γνωστή χειρονομία...»

O Ηλίας Αλεξίου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase περιέγραψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, ως πατέρας και σύζυγος, ενώ μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια, που μέχρι ένα σημείο ήταν ειδυλλιακά.

«Μέχρι τα 7 μου πέρασα ονειρεμένα. Ήμουν μοναχοπαίδι, είχα το όνομα του παππού και με πρόσεχαν όλοι, ήμασταν μία κλασική ελληνική οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, και εξακολούθησε να είναι παρόλο που δεν είχαμε σχέσεις μετά, επειδή χώρισε με τη μητέρα μου. Χάλασε αυτή η ονειρεμένη ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

Δείτε επίσης: Ηλίας Αλεξίου: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου» - Η καταγωγή και η σύζυγος του "Αδέκαστου Επιθεωρητή" από το The Chase

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαστε καλά. Δεν θύμωσα όταν χώρισαν οι γονείς μου, γιατί το περιβάλλον δεν ήταν ωραίο. Καλύτερα που χώρισαν. Η πρώτη συμβουλή που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι για το ντύσιμο, να έχω πάντα χτενισμένο μαλλί και γυαλισμένο παπούτσι, για να φαίνομαι πάντα καλοντυμένος. Τώρα που συμμετέχω στο Chase έχω μπει σε σειρά και προσέχω την εμφάνιση μου περισσότερο».

«H μητέρα μου έκανε μία συνειδητή επιλογή να μην ξαναπαντρευτεί για να προστατέψει εμάς, αλλά αυτή η απόφαση δεν λειτούργησε καλά για την ίδια, γιατί τώρα πια είναι μεγάλη και δεν έχει σύντροφο. Η συντροφικότητα για όλους είναι πολύ σημαντική, το άκρον άωτον», είπε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας.

Ο Ηλίας Αλεξίου ως πατέρας και σύζυγος

«Είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός. Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου, τα αφήνω να κάνουν αυτά που θέλουν. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Στα πρώτα 10 χρόνια γάμου μαγείρευα αποκλειστικά εγώ, μετά με πέταξαν έξω τα παιδιά και η γυναίκα από την κουζίνα γιατί μαγείρευα παχυντικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Αλεξίου

«Όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση πρέπει να προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να λειτουργείς ως θετικό ή αρνητικό πρότυπο. Είμαι νευρικός στην οδήγηση, πια δεν μπορώ να ανοίξω το παράθυρο και να... φιλοδωρήσω τον άλλον με τη γνωστή χειρονομία. Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός, με πλησιάζουν με αγάπη και με ρωτούν για το Chase. Θα ήθελα να μείνει η τηλεόραση στη ζωή μου εφόσον έχω κάτι να προσφέρω και να πω. Συμμετείχα πάντα σε τηλεπαιχνίδια, μου αρέσει να μοιράζομαι και να προσφέρω τη γνώση μου», κατέλήξε ο Ηλίας Αλεξίου μιλώντας στην εκπομπή του MEGA.