Ελεονώρα Μελέτη: «H Αλεξάνδρα έχει τρομερή αντίληψη παρόλο που είναι 6 ετών! Όταν σταμάτησα από την εκπομπή...»

Ο τρόπος που αποκάλυψε στην κόρη της πως θα ασχοληθεί με την πολιτική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «H Αλεξάνδρα έχει τρομερή αντίληψη παρόλο που είναι 6 ετών! Όταν σταμάτησα από την εκπομπή...»

Η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με την πολιτική, βάζοντας υποψήφια στις ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, αποκάλυψε και τον τρόπο που το ανακοίνωσε στην κόρη της.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόρη της

«H Αλεξάνδρα έχει τρομερή αντίληψη παρόλο που είναι 6 ετών. Της το έχω φέρει απέξω απέξω. Καταρχάς ρώτησε γιατί είναι η μαμά σπίτι το πρωί τελείωσε η δουλειά της. Γιατί εγώ με το πρωινό ξύπνημα δεν είχα τη χαρά να πάω το παιδί μου στο σχολείο, το αναλάμβανε ο Θοδωρής. Όταν μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής λόγω των περιορισμών ξυπνούσα στο πλευρό της Αλεξάνδρας με ρωτούσε "μαμά τελείωσε η δουλειά σου;".

Της λέω "προς το παρόν αγάπη μου μάλλον έχει τελειώσει η συγκεκριμένη δουλειά" και μου λέει "Και τι δουλειά θα κάνεις τώρα;" λέω "Θα κάνω μια δουλειά η οποία φροντίζει για τους άλλους, αγαπάς έμπρακτα του άλλους, ίσως χρειαστεί κάποιες φορές να κάνω ταξίδια. Όταν μπορώ θα σε παίρνω μαζί μου. Όταν δεν μπορώ θα είναι εδώ ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο παππούς, η άλλη γιαγιά, ο άλλος παππούς. Είμαστε πολύ υποστηρικτικοί οικογένεια ο ένας με τον άλλον. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει πολύ στιβαρό κέντρο ελέγχου. Έχει γύρω του ασφάλεια. Το έχουμε καταφέρει μαζί και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη.

Να σημειώσουμε πως την ώρα της συνέντευξης δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη και από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, η οποία την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα - δείτε εδώ το βίντεο που προβλήθηκε.

Τι είπε για την πολιτική

«Έχω σίγουρα την κοινωνική σπονδυλική στήλη, η οποία διέπεται από πολύ συναίσθημα, πολλή ενσυναίσθηση, πολλή κατανόηση και θεωρώ ταυτόχρονα ότι έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές ικανότητες οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να φέρουν ένα αποτέλεσμα. Έχω συγκεκριμένη ατζέντα με την οποία θέλω να καταπιαστώ και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν.

Θα στοχεύσω σε αυτές επιτροπές που είναι πολύ συγκεκριμένες που επικεντρώνονται κυρίως στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη θέση της γυναίκας, στην αντιμετώπιση της βίας, στα παιδιά και στον εργασιακό χώρο. Έχω γνώση, έχω κατάρτιση. Όλα αυτά τα κοινωνικά ζητήματα και είμαι 100% σίγουρη ότι τα γνωρίζω και μπορώ να τα διαχειριστώ και έχω και την κατάρτιση για τον κόσμο που δεν το γνωρίζει αυτό», ανέφερε αρχικά σχετικά με την ενασχόληση της με την πολιτική η Ελεονώρα Μελέτη.