Θανάσης Πάτρας: «Το συμβόλαιο μου λήγει με το Mega το...» - Οι δηλώσεις για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα και για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε παραπάνω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θανάσης Πάτρας: «Το συμβόλαιο μου λήγει με το Mega το...» - Οι δηλώσεις για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα και για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Θανάσης Πάτρας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at star το βράδυ της Πέμπτης 25/4, λίγο πριν πέσει οριστικά αυλαία στο Mega Καλημέρα, στην εκπομπή που ο δημοσιογράφος ήταν μέλος για τρία χρόνια.

Θυμίζουμε εδώ, πως η εκπομπή θα ολοκληρωνόταν την 30 Απριλίου, ωστόσο το Mega αποφάσισε εν τέλει να ρίξει ακόμα πιο νωρίς αυλαία, την Παρασκευή 26/4 (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Θανάση Πάτρα στο μεγάλο φινάλε).

Οι δηλώσεις του Θανάση Πάτρα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

«Δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε παραπάνω είναι όλα οκ. Το συμβόλαιο μου λήγει με το Mega το 2028, πλάκα σου κάνω. Λήγει 31 Ιουλίου, δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για το τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν.

Πιόνι δεν αισθάνομαι που λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δεν αισθάνομαι πιόνι καμίας κατάστασης. Είμαι επαγγελματίας, είναι μια κατάσταση που απαιτούσε χειρισμό σαν αυτόν που έγινε όλο το τελευταίο διάστημα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Πάντα όταν κάτι δεν έχει την απόδοση που αναμένεις να έχει έχοντας υπόψιν ποιοι απαρτίζουν όλη αυτήν την ιστορία, πάντα υπάρχει η ευθύνη από όλους. Δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα, αλλά γιατί μένουμε στο ποιος φταίει, εμένα δεν μου αρέσει στο τέλος να ψάχνω ποιος φταίει και φταίω και όλοι γενικώς. Όλοι έχουμε ένα μερίδιο επιτυχίας και ένα μερίδιο αποτυχίας. Στη νέα σεζόν πιστεύω ότι όλοι θα τα θυμόμαστε όλα πολύ ευχάριστα», είπε ο Θανάσης Πάτρας.