Mega Καλημέρα: Το συγκινητικό αντίο του Θανάση Πάτρα στο πρόωρο φινάλε - «Θέλω να κλείσω λέγοντας ότι όλα...»

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Το συγκινητικό αντίο του Θανάση Πάτρα στο πρόωρο φινάλε - «Θέλω να κλείσω λέγοντας ότι όλα...»

Την Παρασκευή 26/4 έπεσε αυλαία στο Mega Καλημέρα πιο νωρίς από όσο είχαν πει τα μέλη της εκπομπής, καθώς οι αποφάσεις του Mega ήταν ακόμα πιο βιαστικές από την 1η Μαΐου που αναμενόταν το μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η Ελεονώρα Μελέτη λόγω της απόφασής της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές δεν ήταν παρούσα στο πλατό. Έτσι λοιπόν, ο Θανάσης Πάτρας από την μεριά του νέου παρουσιαστή είπε το δικό του αντίο, αφού πρώτα αποχαιρέτησαν η Νανά Παλαιτσάκη, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Το αντίο των μελών της εκπομπής Μega Καλημέρα στην πρόωρη αυλαία

«Πραγματικά θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία, που για εμένα είναι πολύ σημαντική. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!», είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Φεύγω με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο», είπε από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Παιδιά δεν θέλω να πω κάτι, τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. Έχω μια μελαγχολία. Ευχαριστούμε το Mega», είπε στη συνέχεια η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Να ευχαριστήσω για τα παιδιά, που ξυπνάνε πριν ανατείλει ο ήλιος. Τα παιδιά στο μοντάζ. Και φυσικά ευχαριστώ πολύ όλους εσάς, που περάσαμε όλα αυτά μαζί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Θέλω να πω μετά από τρία χρόνια παρουσίας εδώ. Να σας ευχαριστήσω όλους εδώ και την παρουσιάστρια αυτής εδώ της εκπομπής. Να ευχαριστήσω το κανάλι. Όλους τους συνεργάτες, υποκλίνομαι σε όλους. Θέλω να κλείσω λέγοντας ότι όλα γίνονται για το καλό και όλα γίνονται με το καλό. Φιλιά πολλά», είπε κλείνοντας ο Θανάσης Πάτρας.

Mega Καλημέρα - Αυλαία