Mega Καλημέρα: «Ο καθένας θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του...» - Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Παλαιτσάκη, Γραμμέλη και Κωνσταντινίδη μετά το πρόωρο φινάλε

«Φεύγω πάρα πολύ ανακουφισμένος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: «Ο καθένας θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του...» - Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Παλαιτσάκη, Γραμμέλη και Κωνσταντινίδη μετά το πρόωρο φινάλε

Την Παρασκευή 26/4 το Mega Καλημέρα έριξε οριστικά αυλαία με τα μέλη της εκπομπής, Νανά Παλαιτσάκη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Στέφανο Κωνσταντινίδη και Θανάση Πάτρα να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι είπαν στο φινάλε).

Στη συνέχεια, έξω από το στούντιο περίμενε δημοσιογράφος του Πρωινό Σουσού με τους Στέφανο Κωνσταντινίδη, Νανά Παλαιτσάκη και Αφροδίτη Γραμμέλη να παραχωρούν τις πρώτες τους δηλώσεις περιγράφοντας τα συναισθήματά τους λίγο μετά το τέλος της εκπομπής.

Οι πρώτες δηλώσεις των μελών του Mega Καλημέρα μετά το φινάλε

«Όταν κάτι το οποίο αγαπάς και το κάνεις με πολλή ψυχή και πολλή αγάπη, αν χαρείς έχεις πρόβλημα. Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον. Δεν θα κάνω ανάλυση, γιατί είναι μια μέρα συναισθηματικά φορτισμένη. Και γιατί δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος άνθρωπος, ο καθένας θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του.

Είμαστε επαγγελματίες όλοι και είμαστε και αρκετά χρόνια στον χώρο και θεωρώ ότι, ό,τι και αν έγινε, αυτό που μένει είναι ότι θέλω να συνεχίσω κρατώντας αυτό. Για τις εκπομπές δεν αποφασίζουν οι άνθρωποι αλλά οι σταθμοί και αυτό είναι κάτι που εγώ το ξέρω πολλά χρόνια.

Τα διαδικαστικά δεν νομιμοποιούμαι να τα σχολιάσω, αυτό που ξέρω ότι είναι εξαιρετικά παιδιά και ότι η επόμενη μέρα θα τους βρει σε μια πολύ καλή δουλειά. Ποτέ δεν έχω μιλήσει ποτέ ούτε για προτάσεις και συζητήσεις, που έχω κάνει. Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω από σεβασμό στους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή είμαι στο Mega, τιμώ το Mega, δεν ξέρω τι ακούστηκε και δεν πρόκειται να μπω σε κανένα σχολιασμό. Δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό. Το κάνω όλο αυτό πάνω από 25 χρόνια και από σεβασμό στον εαυτό μου δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Να έχουμε ένα καλό Πάσχα με αγάπη μεταξύ μας. Δεν θα πω κάτι άλλο γιατί τα έχω πει όλα, δεν είμαι άνθρωπος που κρύβεται σε τίποτα. Να σας πω ότι φεύγω πάρα πολύ ανακουφισμένος μιλώντας με τα παιδιά από τη δημοσιογραφική ομάδα, είτε γιατί πάρα πολλοί από αυτούς έχουν προτάσεις και θα αποφασίσουν αν θα κάνουν διακοπές ή να συνεχίσουν, αλλά και γιατί το Mega μερίμνησε. Εμείς δεν τσακωθήκαμε ποτέ και ψεύτικα χαμόγελα δεν υπήρχαν ποτέ. Εξαιρετικοί συνάδελφοι με ποιότητα χαρακτήρα, με πολλές εμπειρίες ζωής», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Το κυρίαρχο συναίσθημα μου είναι η στεναχώρια, γιατί μόλις έβγαλα τη φανέλα του Mega και ήρθα να πω μια κουβέντα στους συνάδελφους που περιμένουν. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε φυσικά για άλλους συναδέλφους ολοκληρώθηκε μετά από τρία χρόνια. Εγώ στεναχωρέθηκα αλλά νομίζω ότι επειδή έρχεται και η Μεγάλη Βδομάδα θα αρχίσουν τα συναισθήματα να κυλάνε», είπε η Νανά Παλαιτσάκη.