Μπέττυ Μαγγίρα για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: «Όταν είσαι στα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να...»

Τα σχόλια που έγιναν στο πλατό της εκπομπής I love Σουκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: «Όταν είσαι στα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να...»

Το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου είναι από τα πιο "δυνατά" της ελληνικής showbiz, καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι που έδειχνε πολύ ευτυχισμένο ενώ αγαπήθηκε πολύ. Την ανακοίνωση του χωρισμού του λοιπόν (διαβάστε την εδώ), δεν γίνεται να μην την σχολιάσουν οι εκπομπές.

Όπως για παράδειγμα σήμερα Σάββατο 27/4 η εκπομπή I love Σουκου με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο όπου αποκάλυψε πως η φήμη είχε βγει καιρό ωστόσο όλοι πίστευαν πως είναι μια κρίση που το ζευγάρι θα την ξεπεράσει.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για το χωρισμό Οικονομάκου - Μιχόπουλου

«Χθες έσκασε μια είδηση, που η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούσε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά το είχαν διαψεύσει προφορικά. Χθες όμως, βγήκε μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ότι τελικά χωρίζουν οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε. Βγάλαν μια ανακοίνωση για το πως να το διαχειριστούν τα Μέσα. Δε μπορείς να πεις τίποτα σε αυτή τη περίπτωση.

Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Καμιά φορά, όταν είσαι σε αυτά τα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και σε ρωτάει πως είστε, και δε θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση. Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το διαζύγιο Μιχόπουλου - Οικονομάκου.

Δείτε επίσης: Τα luxury ξενοδοχεία σε Μύκονο & Σαντορίνη και η χλιδάτη ζωή - Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος