Πασίγνωστη ηθοποιός 1 χρόνο μετά το διαζύγιο από τον άντρα της ανακοίνωσε ότι είναι Queer - Αυτή είναι η σύντροφός της

Η συνέντευξη που συζητήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστη ηθοποιός 1 χρόνο μετά το διαζύγιο από τον άντρα της ανακοίνωσε ότι είναι Queer - Αυτή είναι η σύντροφός της

Για την ερωτική της ζωή αλλά και για τη σχέση της με την σύντροφό της μίλησε πασίγνωστη ηθοποιός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Glamour στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι queer.

Από τον άντρα της με τον οποίο με τον οποίο ήταν πολύ καιρό μαζί, πήρε διαζύγιο το 2023. Μη χάνοντας λοιπόν πολύ καιρό, πήρε την απόφαση όχι μόνο να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή αλλά και να ανοίξει την καρδιά της για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Αυτή η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι queer

«Δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη στήριξη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» αποκάλυψε η Σοφία Μπους στην συνέντευξη της.

Στο ίδιο άρθρο η 41χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με την Άσλιν Χάρις γνωστή ποδοσφαιρίστρια με την οποία αρχικά εγιναν φίλες το 2019 και τελικά προχώρησαν σε σχέση μετά το διαζύγιό της, τον Οκτώβριο του 2023 με τον Γκραντ Χιού.

Δείτε επίσης: Τεράστιο σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Την απάτησε με 25χρονη και αντι να χωρίσουν προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιος του One Tree Hill αναφέρει ότι είχε πει και σε προηγούμενες σχέσεις της ότι ελκύεται από γυναίκες. «Αυτό που είδα ήταν μια φίλη με μια μεγάλη και ευτυχισμένη ζωή. Και τώρα ξέρω ότι και αυτή σκεφτόταν το ίδιο πράγμα για μένα» εξομολογήθηκε.

Yπενθυμίζεται ότι η Άσλιν Χάρις έχει δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό της Άλι Κρίγκερ με την οποία χώρισαν το 2023.