Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τι να ζηλέψει η Μαίρη από εμένα; Με τον Ίαν είμαστε...» - Τι έλεγε λίγο πριν το περιστατικό με τον Ψινάκη

Οι δηλώσεις της στην κάμερα του Γειά σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τι να ζηλέψει η Μαίρη από εμένα; Με τον Ίαν είμαστε...» - Τι έλεγε λίγο πριν το περιστατικό με τον Ψινάκη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λίγες ημέρες πριν το περιστατικό ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη για ένα παλαιότερο θέμα που ήρθε στο προσκήνιο, είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, του ΣΚΑΙ.

Στις δηλώσεις αυτές μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για την στενή οικογενειακή σχέση που έχει με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή και την μεγάλη αγάπη που έχει στην κόρη τους.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Τι να ζηλέψει η Μαίρη Συνατσάκη από εμένα; Είμαστε αδέλφια με τον Ίαν, μη σου πω ότι είμαι πιο πολύ μαμά. Αγαπάω πολύ τον Ίαν, όπως αγαπάω πολύ και τη Μαίρη και το παιδί τους. Είμαστε αγαπημένοι σαν οικογένειες» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν γίνει το περιστατικό στο J2us.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, είπε: «Δεν ξέρω πότε ξεκινάμε με το Booth! Έχουμε πάρει χαρά και αν δεν γίνει, δεν θα το αντέξω. Θα είμαστε οι γνωστές τέσσερις φανταστικές τύπισσες».

«Για την δίκη του γνωστού σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό, σχολίασε: «Να λάμψει η δικαιοσύνη. Ό,τι είναι να ειπωθεί, να ειπωθεί, όποιος έχει πράγματα να πει, να τα πει και να δικαιωθούν τα θύματα. Το νομικό πλαίσιο, οι νόμοι, να είναι αυστηροί, να είναι συγκεκριμένοι και να αναγνωριστεί η γυναικοκτονία ως συγκεκριμένο έγκλημα»

Ποια ήταν η απάντηση της Αναστασοπούλου στον Ψινάκη

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» ήταν το σχόλιο που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίζει γιατί είπε αυτή την ατάκα πριν: «Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής - δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα - και έχοντας το metoo ως σημαία. Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση» ανταπάντησε η Πηνελόπη.