Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Είχαν πάει σε σύμβουλο γάμου - Γιατί ανακοίνωσαν τώρα τον χωρισμό τους

«Κάτι τέτοιο είχε κάνει και η Μενεγάκη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σα βόμβα έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26/4 η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.

Η είδηση αυτή σχολιάστηκε, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 29/4 στην εκπομπή Happy Day με την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και τους συναδέλφους τους να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας, όπως ότι το πρώην ζευγάρι είχε επισκεφθεί σύμβουλο γάμου αλλά και τον λόγο που αποφάσισαν να προβούν σε μια τέτοια ανακοίνωση τώρα, λίγο πριν το Πάσχα.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Μιχόπουλου - Οικονομάκου

«Το παρασκήνιο με την ανακοίνωση είναι ότι επειδή ακριβώς τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα και μικρά αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ακούσουν μια κουβέντα που εμμέσως πλην σαφώς θα αφορά το σπίτι τους προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα για να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όσα σχόλια γίνουν, όποια αναπαραγωγή και να έχουν αυτοί τον έλεγχο των παιδιών τους, το youtube, τα σχόλια στην αλληλεπίδραση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου να προσθέτει «Κάτι τέτοιο είχε κάνει και η Μενεγάκη. Πάλι είχε επιλέξει λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα να γίνει η ανακοίνωση τότε».

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ALPHA συνεχίζοντας αποκάλυψε: «Εγώ θέλω να πω γι'αυτό το ζευγάρι επειδή έτυχε και ήμασταν μαζί στα γενέθλια της Μαριέττας (Χρουσαλά) ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο και νομίζω πως όποια προβλήματα κι αν πέρασαν γιατί υπήρξαν κάποιες φήμες μέσα στην χρονιά έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν την σχέση τους. Εγώ εκτιμώ όταν δυο άνθρωποι ώριμοι που έχουν αποκτήσει παιδιά το παλεύουν μέχρι τέλους. Το ότι δεν τα καταφέρνουν και παίρνουν μια απόφαση είναι σεβαστή κι εκείνοι ξέρουν καλύτερα από ότι ξέρουμε εμείς που είμαστε έξω από το σπίτι. Πήγαν σε σύμβουλο γάμου, έκαναν προσπάθειες συμφιλίωσης»