Σταματίνα Τσιμσιλή για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται»

Τι είπε για την νέα του σύντροφο και την έξοδο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμσιλή για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται»

Το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με γοητευτική συνοδό σε θεατρική παράσταση και έγιναν στις εκπομπές αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του. Η εκπομπή I love Σουκου, ανέφερε πως οι φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση μετά το χωρισμό από την Μαρία Αντωνά επιβεβαιώνονται.

Σήμερα 29/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ακόμα μια αποκάλυψη σχετικά. Συγκεκριμένα είπε πως επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελα να υπάρχει τρίτο πρόσωπο και πως μάλιστα, υπήρχε όσο ακόμα η Μαρία βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και του αφιέρωνε τις νίκες της.

Τι είπε η Τσιμτσικη για τη νέα σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη;

«Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης καλώς ή κακώς ήταν ένα ζευγάρι που περιμέναμε να παντρευτούν, αλλά τελικά χωρίσανε. Φαίνεται λοιπόν, ότι οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται. Δε ξέρω, μπορεί να τη γνώρισε τώρα την κοπέλα, ή να είναι απλά μια φίλη του. Οι φήμες όμως ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη γενικώς να έχει προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία έλειπε, και όταν εκείνη γύρισε από το παιχνίδι, αυτό ήταν που δημιούργησε το χάσμα επικοινωνίας του. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την γνωρίζω και μπορεί να είναι απλά μια φίλη του ή μια ξαδέλφη του» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι έχει πει μονάχα ο Άρης Σοϊλέδης για το χωρισμό του από την Αντωνά;

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και σάιτ και λέει το μικρό και το κοντό του και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», είχε πει σε ανάρτηση που είχε κάνει ο Άρης Σοϊλέδης

Την πρώτη της αντίδραση ωστόσο είχε και η Μαρία Αντωνά, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ το βίντεο.