Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στα 54 της με μπικίνι και μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι

Ξεκίνησε τις διακοπές της από τώρα!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Με αφορμή την τηλεοπτική ανάπαυλα για χάρη των διακοπών του Πάσχα, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μας θυμίσει πως όσα χρόνια και αν περνούν, εκείνη παραμένει μία γοητευτική γυναίκα που δεν φοβάται να τολμήσει στυλιστικά. Η παρουσιάστρια θα κάνει break για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα και σκοπεύει να το περάσει παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Ήδη βγήκαν τα μαγιό μπροστά στην ντουλάπα της, με την Ελένη να ποζάρει με μπικίνι στα 54 της και να δείχνει πως διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα. Τελείως άβαφη, ανέβασε πριν από λίγο μία φωτογραφία της στο Instagram, με τα likes να πέφτουν κατά χιλιάδες από τα πρώτα λεπτά. «Vacation mood!», αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της δημοσίευσης, αλλά μία δική της φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε για Πάσχα τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές με ένα φιλί

Τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη για το Πάσχα

Πριν από λίγες εβδομάδες η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το MEGA, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στα οικονομικά με το κανάλι. Οι επόμενοι μήνες θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον για την παρουσιάστρια, που δεν αγχώνεται πάντως και θα αποφασίσει για την επόμενη κίνησή της χωρίς βιασύνη.

Αυτή τη στιγμή προέχουν οι πασχαλινές διακοπές της, που είπε πρόσφατα ότι θα τις περάσει στην Αθήνα. «Δεν θα μπορώ να ξεχαστώ θα είμαι εδώ ό,τι και να γίνει!», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της. Ωστόσο δεν αποκλείεται να επισκεφτεί την αγαπημένη της Άνδρο, καθώς η Ελένη Μενεγάκη πάντα σχεδιάζει αποδράσεις εκτός πρωτεύουσας αυτές τις μέρες.