Έλενα Χριστοπούλου: Κρίση στις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Πώς απαντάει η ίδια

Οι δυο τους ήταν κολλητές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πρεμιέρα για το «Tv Queen», με ένα εντυπωσιακό live το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων (28/04). Η Ιωάννα Μαλέσκου μας υποδέχτηκε στη νέα τηλεοπτική ακαδημία του Open, όπου επίδοξες παρουσιάστριες θα λάβουν μαθήματα από αναγνωρισμένους ανθρώπους στον χώρο της τηλεόρασης και των media γενικότερα. Μεταξύ αυτών, ρόλο καθηγήτριας αναλαμβάνει και η Έλενα Χριστοπούλου.

Η κάμερα του «Happy Day στον Alpha» βρέθηκε στα παρασκήνια του νέου reality και μίλησε με την μάνατζερ μοντέλων γι' αυτό το ξεκίνημα, καθώς και για τις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία γράφτηκε ότι περνούν κρίση. «Γενικά δεν έχω άγχος γι' αυτά τα θέματα, αλλά για σοβαρά προβλήματα. Αυτό το απολαμβάνω, είμαστε μία ωραία παρέα», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου σχετικά με την πρεμιέρα του Tv Queen.

Δείτε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια...» - Η αποκάλυψή της για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Βίκυ Καγιά

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις φήμες γύρω από τις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο, απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση. «Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Η Ηλιάνα είναι η οικογένειά μου, είναι αυτή που είναι. Είναι ένα κορίτσι ταλαντούχο και ένα κορίτσι που προσπαθεί και παλεύει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν τόσο στενές σχέσεις που η παρουσιάστρια την φώναζε «μάματζερ». Η Έλενα Χριστοπούλου απέφυγε επίσης να τοποθετηθεί όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Shopping Star. «Η Ηλιάνα ξέρει και το κανάλι», αρκέστηκε να δηλώσει στην κάμερα του Alpha. Δείτε παρακάτω το βίντεο: