Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια...» - Η αποκάλυψή της για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Βίκυ Καγιά

«Μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια...» - Η αποκάλυψή της για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Βίκυ Καγιά

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 11/1, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη συνάντηση της και την σχέση της με την Βίκυ Καγιά ενώ αποκάλυψε το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης ο Έλενα Χριστοπούλου, είχε μιλήσει για τα νέα επαγγελματικά βήματα της, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM από τη νέα σεζόν, αλλά και ο γάμος με την υιοθεσία που δοκίμασε στο παρελθόν. «Μου αρέσουν οι γυναικείες παρέες, η κάθε μια έχει τα βιώματά της. Νομίζω ότι αν θα γίνει, πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον. Έχω κάνει κάποιες πολύ ωραίες και ευχάριστες κουβέντες» είχα αναφέρει (δείτε εδώ αναλυτικά).

Όλα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την Βίκυ Καγιά

«Τα τελευταία χρόνια μού αρέσει πάρα πολύ τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στυλιστική. Η Ηλιάνα έχει πια αποκτήσει το δικό της στυλ, έχει μάθει, έχει ταξιδέψει και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε. Μιλήσαμε πρόσφατα και είχαμε ξαναμιλήσει στα MAD πέρσι. Εντάξει, ναι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με την Βίκυ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια».

Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδας και πρέπει να είμαι αντικειμενική, τι να κάνω. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η Έλλη Στάη, πάντα μου αρέσει να την βλέπω, όπως και τη Ράνια Τζίμα. Τρελαίνομαι γιατί το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα, είναι όλο. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά. Υπό συνθήκες όλα θα μπορούσα να τα κάνω. Αρκεί να μην πληγώνομαι, αρκεί να μην ενοχλούν εμένα και τους ανθρώπους μου» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: