Καλομοίρα: «Είχα κατάθλιψη στην εγκυμοσύνη με τα δίδυμα! Ο Γιώργος είχε τρομάξει αλλά...»

«Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλομοίρα: «Είχα κατάθλιψη στην εγκυμοσύνη με τα δίδυμα! Ο Γιώργος είχε τρομάξει αλλά...»

Η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Τετ Α Τετ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική ωστόσο έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα, μίλησε τόσο για το γάμο της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη όσο και για την κατάθλιψη που πέρασε στις εγκυμοσύνες της.

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε», ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα σε ερώτηση για τον σύζυγό της.

Ενώ για τις εγκυμοσύνες τόσο στην κόρη της όσο και στα δίδυμα, είπε: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δεν γνώριζε».

Το τελευταίο διάστημα η Καλομοίρα έχει δεχθεί και πολλές αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο της, με ορισμένους να λένε πως έχει κάνει πολλές πλαστικές. Ξεκαθάρισε η ίδια λοιπόν, πως: «Όταν κάποιος μου κάνει κριτική, εγώ το ακούω. Όταν όμως η κριτική γίνεται με άσχημο τρόπο, τότε νιώθω άσχημα για τον άλλο, γιατί στην πραγματικότητα μιλάει άσχημα για τον εαυτό του και όχι για μένα. Δεν έχω κάνει πλαστικές, έχω κάνει botox και υαλουρονικό στα χείλη. Αν κάνω κάτι το κάνω επειδή μου αρέσει και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε περί απιστίας και αν την συγχωρούσε, με την Καλομοίρα να δίνει μια απάντηση που συζητήθηκε.