Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από το Super Κατερίνα - Αντί να το ανακοινώσει η Καινούργιου, το είπε ο ίδιος στον Λιάγκα

Το σχόλιο του Γιώργου στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από το Super Κατερίνα - Αντί να το ανακοινώσει η Καινούργιου, το είπε ο ίδιος στον Λιάγκα

Οριστικό τέλος έβαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, άλλωστε οι σχέσεις τους πλέον είναι κακές. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έδωσε μια συνέντευξη χείμαρρο, όπου έκραξε την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, ενώ μίλησε με άσχημα λόγια για τη συνεργασία τους στην εκπομπή.

Την εν λόγω συνέντευξη σχολίασε σήμερα Μ. Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της. Όπως αποκάλυψε κλείστηκε όλο το Σαββατοκύριακο στο σπίτι της ενώ ξέσπασε και σε κλάματα, καθώς δεν πίστeυε πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, δήλωσε πως όπου και αν πάει πάντα την αποδομεί, ενώ η ίδια πάντα μιλάει με τα καλύτερα για το πρόσωπο του. Δεν δίστασε δε, να αποκαλύψει πως πολλές φορές εξαιτίας της έντασης ανάμεσα τους στο πλατό πίσω από τις κάμερες έχει κλάψει.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως σήμερα - που κανονικά είναι η ημέρα που βγαίνει στο πλατό - οι συνεργάτες της αποφάσισαν να μην εμφανιστεί για καλό της δικής της ψυχικής υγείας.

Ο Μικρούτσικος ανακοίνωσε στον Λιάγκα πως τελείωσε από το Super Κατερίνα

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας μιλούσε μέσω μηνυμάτων με τον Ανδρέα Μικρούτσικο την ώρα που βρισκόταν στον αέρα το Πρωινού, ενώ παράλληλα σχολίασε τα όσα σημειώθηκαν. Σε ένα από τα μηνύματα λοιπόν, του αποκάλυψε πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές. Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.