Μαριάντα Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι ”τσούχτρες” που λένε άσχημες κουβέντες»

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον Alpha παραχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη, που μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, για το τηλεοπτικό της μάλλον, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια άφησε αιχμές για ορισμένους που σχολιάζουν την προσωπική της ζωή με κακεντρέχεια.

«Τηλεοπτικά είμαι η μόνη που δεν ξέρει τι θα γίνει. Νομίζω ότι τα κανάλια αποφασίζουν και ευελπιστώ μετά το Πάσχα να έχουμε εικόνα. Αν ισχύει ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη κάνουν την πρωινή καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, τους εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένα υπέροχο ζευγάρι», ανέφερε σχετικά με τα επαγγελματικά της η Μαριάντα Πιερίδη, καθώς ακούγεται ότι θα εμφανιστεί σε εκπομπή του «Ανοιχτού Καναλιού».

Δείτε επίσης: Η Μαριάντα Πιερίδη απαντάει σε αυστηρό τόνο στη Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο»

Η αναφορά της Μαριάντας Πιερίδη στην προσωπική της ζωή

Όσον αφορά τα προσωπικά της και τη σχέση της με τον Πάνο Ιωάννου, η Μαριάντα Πιερίδη σημείωσε: «Είμαι πάρα πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Πραγματικά περνάω υπέροχα, έχω ηρεμήσει και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω και ακόμα καλύτερα».

Ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστα και όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για εκείνη. «Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι οι κακεντρεχείς άνθρωποι και οι “τσούχτρες”… Οι άσχημες κουβέντες που γίνονται. Οι φωτογραφίες δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να με πειράζουν. Έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά ενάντια σε ανθρώπους που σχολιάζουν την προσωπική μου ζωή, υπάρχει κάποιο όριο. Όταν ξεπεραστεί αυτό το όριο θα το κάνω. Σηκώνω το τηλέφωνό μου για να μιλήσω με τους υπεύθυνους», κατέληξε η Μαριάντα Πιερίδη μιλώντας στην κάμερα του Alpha.