Γιώργος Λιάγκας - Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε ο ένας στον άλλον μέσα από τις εκπομπές τους - «Δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα», «Τα έκανα screenshot»

Τελικά ποιος έστειλε πρώτος μήνυμα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε ο ένας στον άλλον μέσα από τις εκπομπές τους - «Δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα», «Τα έκανα screenshot»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου και συγκεκριμένα στην αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγες ημέρες πως ο παρουσιαστής της έστειλε μήνυμα και της είπε ότι πηγαίνει πολύ καλά. Όπως ανέφερε σήμερα Μ. Δευτέρα 29/4 στο Πρωινό, δεν της έστειλε μήνυμα ο ίδιος.

«Εγώ δε θα στηρίξω καμία Καινούργιου, αλλά επειδή βγήκε και έδωσε κάποια μηνύματα... Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ! Μου έστειλε ένα μήνυμα μια φορά που κάναμε πολύ καλά νούμερα και της απάντησα "μη στεναχωριέσαι, δεν πειράζει και εσύ στα νεανικά που σε ενδιαφέρουν γιατί πουλάς πράγματα σαν γυναίκα, πας πολύ καλά". Τι να της πω δηλαδή; Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ, πουθενά. Δεν το συνηθίζω. Όταν μου στέλνουν απαντάω, δεν είμαι αγενής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού πληροφορήθηκε την δήλωση του, θέλησε να απαντήσει μέσω του Super Κατερίνα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως έχει αποδείξεις τα screeshot της συνομιλίας τους.

«Κάτσε να κάνω screenshot κάποια μηνύματα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα κάποιοι. Υπάρχουν ντοκουμέντα για όλα. Δε χάθηκε και ο κόσμος. Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω ένα reaction πρώτη, αλλά υπάρχει και μια διάδραση, για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό λέω. Τα έκανα screenshot, τέλεια», είπε η Κατερίνα Καινούργιο χωρίς ωστόσο να λέει ονόματα.