Νίκος Κοκλώνης - Ξεκαθαρίζει για τον Ηλία Ψινάκη: «Μας έφερε σε δύσκολη θέση, έπεσα από τα σύννεφα»

Πώς σχολίασε το περιστατικό στο J2US και το Tv Queen

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Σάλο ξεσήκωσαν τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη στο J2US, καθώς και η έντονη στιχομυθία που είχαν στον αέρα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου (δείτε εδώ τι συνέβη). Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολίασαν τα όσα προβλήθηκαν στον αέρα, καθώς και την πρεμιέρα του Tv Queen.

Μόνο κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλιά τους για το νέο reality του Open, αλλά και για το J2US, με τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του να αφήνουν υπονοούμενα πως ο Νίκος Κοκλώνης και η παραγωγή γνώριζαν όσα επρόκειτο να πει στον αέρα ο Ηλίας Ψινάκης για τον Ίαν Στρατή και τη σύντροφό του.

Ο Νίκος Κοκλώνης, που παρακολουθούσε το «Πρωινό» εκείνη την ώρα, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και γι' αυτό τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ βρισκόταν στον αέρα. Ο παραγωγός, και παρουσιαστής του J2US, απάντησε για όλα.

Το δημόσιο ξεκαθάρισμα του Νίκου Κοκλώνη

«Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Να ξεκινήσω από τον Ηλία Ψινάκη. Τον Ηλία όλοι τον γνωρίζουμε. Τη στιγμή που έγινε αυτό το ατυχές και απρεπές περιστατικό, και η επίθεση στον Ίαν χωρίς τη Μαίρη Συναντσάκη να βρίσκεται εκεί, ήταν στενάχωρο για εμένα και δεν έχει να κάνει με απειρία μου. Μετά από 110 εξάωρα live, έχει να κάνει με την απειρία σε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Για να συνεχίσει: «Εκείνη τη στιγμή, επειδή εμένα οι κιτρινίλες δεν μου αρέσουν και τις αποφεύγω στη ζωή μου, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Τοποθετήθηκα με τον τρόπο που μου επιτρέπεται σε ένα μουσικό διαγωνιστικό πάρτι. Μόλις η Πηνελόπη τοποθετήθηκε στο metoo, έπρεπε να διακόψω και να ξεκαθαρίσω τη θέση της παραγωγής, του καναλιού και του σόου, ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση και δεν θα άφηνα να πέσει κάτω οποιοδήποτε σχόλιο θα αφορούσε σε αυτό το τεράστιο κίνημα».

«Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο, δεν το γνωρίζαμε. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν προκαθορισμένο να έρθει, δύο μήνες πριν το είχαμε κλείσει. Ξέραμε ότι θα λείψει η Καίτη και η Δέσποινα και είχαμε κανονίσει τους guest κριτές. Έγινε το σκηνικό και μας έφερε σε άσχημη θέση, ούτε καν γνώριζα ότι έχει γίνει αυτό με τη Λιόλιου στο X Factor», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης σχετικά με την παρουσία του guest κριτή στο J2US.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα μετά τα σχόλια για τον Ηλία Ψινάκη, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε επίσης:: «Μίλησα μαζί του. Μου είπε ότι είχε συνεννοηθεί με την Κατερίνα για να γίνει αυτή η “πλάκα”. Ξέρουμε όλοι πώς λειτουργεί, δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Όταν είδα το post της Κατερίνας Λιόλιου έπεσα από τα σύννεφα. Φυσικά και τον άδειασε, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει. Τον ξαναπήρα και του το είπα, και μου απάντησε ότι δεν ισχύει αυτό και να ρωτήσω τα στελέχη του Mega, γιατί το γνώριζαν. Δεν μπορούσα να πάρω θέση, όμως και μόνο που αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, που δεν ήταν εκεί στο πλατό, για εμένα από μόνο του αυτό ήταν απαράδεκτο».

Με νέο πλατό το TV Queen

Κλείνοντας μίλησε και για την πρεμιέρα του TV Queen και τα σχόλια που έγιναν για το πλατό και τα λάθη στην πρεμιέρα. Ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε μεταξύ άλλων: «Πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης βγαίνει μέσα σε 20 μέρες ένα reality εγκλεισμού. Καμία εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να το κάνει τόσο γρήγορα. Δεν είναι το κανονικό μας πλατό αυτό που είδατε. Φυσικά είναι το πλατό που έχουμε για τις οντισιόν. Το TV Παρουσιάστε δεν είχε καν πλατό. Ο Κοκλώνης δεν κάνει τσουρούτικες παραγωγές».