Γιάννης Τσιμιτσέλης για διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Μίλησα με την Αθηνά, είναι καλά, η ζωή προχωράει...»

«Ήταν επιλογή τους, δεν το περίμενα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα, καθώς και το χρονικό των δηλώσεων της ηθοποιού μέχρι το δελτίο Τύπου-λύσης γάμου της περασμένης Παρασκευής 26 Απριλίου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, φίλος και συνεργάτης της (συμπρωταγωνιστούν στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» του ΑΝΤ1) τοποθετήθηκε σχετικά με την είδηση μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε πως δεν περίμενε ότι το ζευγάρι θα έφτανε στον χωρισμό, αλλά τόνισε πως μεγαλύτερη σημασία έχει ο τρόπος που θα διαχειριστούν το συγκεκριμένο θέμα και όχι η γνώμη οποιουδήποτε άλλου, καθώς έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Όπως τόνισε, κλείνοντας, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου επικοινώνησε με την Αθηνά Οικονομάκου και από τον σύντομο διάλογό τους κατάλαβε πως είναι καλά.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Είχαν πάει σε σύμβουλο γάμου - Γιατί ανακοίνωσαν τώρα τον χωρισμό τους

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για Οικονομάκου-Μιχόπουλο

«Να σχολιάσω εγώ τον χωρισμό της Αθηνάς; Να είναι καλά και οι δυο, έχουν τα παιδάκια τους, να τα χαίρονται. Είναι επιλογή τους, εγώ τι να πω; Δεν το περίμενα, αλλά τι σημασία έχει τι περιμένω εγώ; Είναι δυο πολύ έξυπνα παιδιά οπότε μπορεί να αντιδράσουν αναλόγως και όπως εκείνοι θέλουν γιατί έχουν και δυο παιδιά και βάσει των παιδιών πρέπει να λειτουργούμε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Μιλήσαμε ελάχιστα με την Αθηνά. Είναι καλά, μια χαρά. Η ζωή προχωράει», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: